sven جلوی اسپکتر میخوره بدون اولتیمیت ،چون اسکیل اصلیش هست توی فایت.
انتی میج هم خیلی سخت هست لیت گیم بدون اولتی بتونه کاری بکنه،(منظور من کشتن کری - هارد های اصلی هست نه ساپ بدبخت)
نمایش نسخه قابل چاپ
sven جلوی اسپکتر میخوره بدون اولتیمیت ،چون اسکیل اصلیش هست توی فایت.
انتی میج هم خیلی سخت هست لیت گیم بدون اولتی بتونه کاری بکنه،(منظور من کشتن کری - هارد های اصلی هست نه ساپ بدبخت)
نمیدونم والا این اسپکترو الکی گنده میکنین
تاینی و ترول قورتش میدن اگه بخواد تکت به تک شاخ کنه اما تو بازی تیمی ترول نه اما تانی از اسپکتر بهتره
troll که توی 1به1 عالیه من تست کردم sven -spectre -pa -رو زد ولی از ck خورد.
Omni Knight = Highest Winrate 60%
Invoker = Most Picked 13.000.000
Spectre = Highest K/D/A 4.06
Vissage = Least Played Hero 400.000
io = Lowest Winrate 36%
Techies = Lowest K/D/A 1.6
سلام کسی میتونه هیرویی پیشنهاد بده که بشه باهاش رنک آپ کرد!؟
دوستان دوتاباز حرفه ای
لطفاً یک هیرو خوب بهم پیشنهاد بدین
نرجیحاً Carry باشه و Durable
Wraith King و Sniper و Nature's Prophet و Razor هیروهای قبلیم بودن
داداش انتخاب هیرو در ابتدا به شرایط تیم مقابل بسنگی داره . مثلا نمیشه که جلویه یه تیمی که هیروی int بالایی نداره شما AM پیک بدی .
اگه شرایطش جور بود sven بردار اولین آیتم helm بگیر بعد یه کریپو بفرست ancient creeps باهاش stack کن خودتم توی جنگل فارم کن . اگه ترسیدی گنکت کنن وارد بخر راحت فارم کن . سعی کن همیشه یه قدم توی net worth از همه بالاتر باشی باهاش . بازم میگم این فقط یه چشمش بود ، اول سعی کن هیرویی بگیری که جلوی هیروهای تیم مقابلت حرفی برای گفتن داشته باشه بعد اینکه بتونی خودت خوب باهاش بازی کنی
slark یکی از بهترین کری هاست هیچ شکی توش نیست همه میدونن. کسی هست اینجا فک کنه اسلارک یکی از بدترین کری هایه دوتا2؟
اقا من میخوام از یه ایدی ایتم رو انتقال بدم به یه ایدی دیگم ولی ترید نمیشه نمیدونم چی کار کنم؟
:|
Hero Meta Statistics - Pick and Win Rates, This Month, Ranked MMR, Any Faction, All Lanes, All Regions, All Skill Brackets, All Rating Brackets - DOTABUFF - Dota 2 Stats
بیشترین پیک هارو تو 2k-3k و 4k-5k اسلارک داره + تو 5k هم پیک های زیادی داره ;) اگه بد ترین بود اینقد پیک نمیشد
آقا این فونیکس هم بد باگ شده ها ( توی رول خودش یعنی ساپورت کردن ) لامصب با اقانیم یه یولتی میزنه رو یارش صاف میکنه حریفو . توی یه بازی خودم رندوم فونیکس گرفتم دهنم صاف شد تو فرست گیم ولی توی لیت گیم واقعا خودشو خوب نشون میده کلا دیگه با هر هیرویی میتونه مچ شه فکر کنید این هیرو و ابادون با هم توی یه بازی باشن کلا هیروی باگی داره میشه ( به خطر یولتیش اگر تیمش کمکش کنه راحت میزنه یولتیشو روی کری تیم و نتجیه ی بازی بر میگرده
من هم از شما انتظار جواب دادن نداشتم!
هنوز نمیدونی که 6 aa نمیذاره اسلارک هیل شه!
هنوز نمدونی جلوی یه کری melee بهترین آفلین timber هست و Tid !
هنوز نمیدونی PL و LS چهقد بد اسلارک رو میزنن!
هنوز نمیدونی اسلارک جلوی اسپکتر هیچ شانسی نداره!
و هزار تا دلیل دیگه هست که اسلارک رو توی تورنومنت ها پیک نمیدن و یا اگه بخوان پیک بدن آنتی هاش رو بن میکنند!
در ضمن اگه خودت اگه درک داشتی باعث نمیشدی که 5 نفر واسه dab معطل شن ! هنوز درکی از پس فردا نداری ... :)
اقا به نظرتون این quest رو با چی باید زد با هر چی امتحان کردم نتونستم برم یا یه ستاره شد به زور حداکثری http://forum.dotabaz.com/uploaded/3096_01466261967.jpg
سلام دوستان...
من تازه بازی رو نصب کردم یه چند تا سوال داشتم... ممنون میشم کمکم کنید
1 آیا من میتونم با نت 2مگ بازی بسازم؟
2 چرا من با اینکه چند دست بازی کردم هیچی trophy نگرفتم؟
3 این قسمت بازی چیه؟ :D
http://uupload.ir/files/v0e_screenshot_(192).png
4 این عکسی که دوست عزیزمون برای quest ها گذاشتن کجاست پیداش کنم یه کمی یاد بگیرم :دی
5 اینکه یه نفر خیلی بازی کرده باشه یا اولین بارش باشه تو شروع بازی تاثیر داره؟ اگه نداره آیتم هایی که با پول واقعی فروش میره برای چیه... :D
6 یه بار داشتم بازی میکردم یوهو بیخودو بی جهت پرید صفحه اصلی بازی بدون اینکه دکمه reconect باشع...دلیلش چیه؟ (ما داشتیم میبردیم :D )
خیلی ممنون
پ.ن: تو تاپیک پرسش و پاسخ سوال کردم منتها هیچکس جواب نداد
ممنون دوست عزیز...
منظورم اینه که lobby بسازم بقیه بیان تو lobby من...
با اجازه یه چند تا سوال دیگه هم داشتم :دی
این دی ال سی International 2016 Battle Pass چی هستش... قیمتش زیاد نیست ظاهرا... یه توضیحی میدین؟
دوم این که برای گرافیک بازی پکیج تکسچر و این چیزا نیست؟ خیلی داغونه آخه :دی
و سوم هم اینکه هر lobby که میری هاست خواب تشریف دارن...برای هر بازی یک ساعت فقط دنبال یه روم باید گشت... چطور میتونم محفل دوستان رو بهتر پیدا کنم؟ :D
تشکرات فراوان...
سلام
یکی میتونه تایم دقیق تا 1تا 6 تا استک ancient رو بگه ؟
میخوام 6 بار بتونم استک کنم
فکر نکنم چیزی که شما میگی برای هر دو ancient یکی باشه . ancient تیم dire بار اول تا آخرشو من سر 52-53 ثانیه stack میکنم کاملا هم درست stack شده . ancient تیم radiant رو توی ثانیه 55 stack میکنم . بار های بعدیشم تخمین میزنم (معمولا بیشتر از 2 ثانیه از تایم stack معمولی زودتر stack نمیشن )
battle pass یک کتاب هست که بهتون آیتم - افکت های جدید،loading screen ،شکلک های ویژه،و .. میده شما میتونید یه سری چلنج هارو کامل کنید و جایزه بگیرید،میتونید توی رای آرکانا هم شرکت کنید و .. که توی خود بازی توی بخش store و بعدش battle pass توضیح داده کامل + عکس
روشنه که هرچی لول کتاب شما بیشتر باشه،بهتر هست. یعنی یه سری جایزه ها هم هست که فقط به کسایی داده میشه که لولشون (منظور لول کتاب) خیلی بالا.
گرافیک بازی رو اگه روی حداکثر بزارید ( درصورت اینکه مطمنید سیستمون کشش رو داره،فوق العاده میشه برای این کار به option برید،بعد توی بخش video روی use basic setting تیک بزارید و اون رو تا best looking ببرید بعدش apply کنید. ( اگه متوجه نشدید بگید عکس بزارم)
محفل دوستان که توی روم میتونید بپرسید که میخوان بازی کنن یا نه که البته باید اکانتتون فعال باشه! (یعنی بتونید کسی رو باهاش اددکنید __برای اینکار یه بازی 5$ از استیم بخرید (سایت هایی هم هست که اینکارو براتون انجام میدن (ایرانی) )
باز سوالی بود بپرسید،درحد اطلاعاتم کمک میکنم
دوستان فکر میکنید اسپم کردن یک هیرو در رنک کار درست و به جاییه ؟ یا اشتباهه ؟
اگر با دلیل بگین خیلی بهتره . مرسی هرکی نظر خودشو بگه
برا آپ کردن رنک خیلی کار میده هیرو هایی مثل:
Specter
Zeus
Juggernaut
Alchemist
Life Stealer
به نظرم بهترین کار همینه! ( یه زمان بار های بار خود من گفتم این کار اشتباه ولی الان میگم بهترین کار همینه! )البته اگه دنبال رنک بالا هستید این کار خوبه ولی اگه لذت دوتا رو میخواید فایده نداره،مثلا w33 دو سال پیش فقط و فقط میپو میرفت ،یا اتکر فقط کانکا. خیلی ها از جمله اون لینکی که دیشب دادید طرف با ریکی شده بود 5k مطمنم ادامه بده تا 7k هم میرسه چون عالی بازی میکرد.
یکی رو دیدم با io بوست میکرد یکی با lion .! یکی هم مثل اتکر هنوز که هنوز اکثرا kunka میره یا بعضی اوقات هم storm.
ولی به نظرم اگه کسی یاد بگیره با 1 کری مثلا life -alche -ta بازی کنه 100 درصد خیلی راحت رنکش رو آپ میکنه. شما خودت با jugger فقط و فقط بازی کن مطمنم ظرف کمتر از 1 هفته 200-300 تا بوست میکنید.
من رنکم رو ا 3400 تا 3960 با Void و Sven آوردم بالا با Sven استرایک 11 تا و با Void استرایک 12 تا البته اشتباه کردم بینشون هیرو هایی که دوست داشتم بازی کردم و باختم بعضی وقت ها هم نمیشد کری رفت.
البته Void رو 90% جنگل میرفتم.
دقیقا ater درست میگه توی 3-4k نمیذارن کری بری یا باید جنگل بری یا افلاین ، توی این سطح همه می خوان یا برن mid یا safe
خدایی رنک من 2800 داده یارو اومده با پنتوم shadoblade زده بعدم رفته refresher اخه به کی من بگم اینارو؟ اصن نمیشه گیم رفت.