thenew - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats اینو نگاه کن باید یه هیرو قوی پیک بدی که خودت بازی رو جمع کنی تو 3 بازی که هارد کری بودم حتی یه هارد کری دیگه با من تو لاین بود
نمایش نسخه قابل چاپ
thenew - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats اینو نگاه کن باید یه هیرو قوی پیک بدی که خودت بازی رو جمع کنی تو 3 بازی که هارد کری بودم حتی یه هارد کری دیگه با من تو لاین بود
برا در اووردن ایددی از لیمیت باید چی کار کرد؟
The man the 1k - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
چرا HS نمیشه؟ راستی یه سوال با timbersaw middle spam میشه winrate بالا برد؟ لامصب خیلی ezwin هست :| الان این گیم ها stats و آیتم هارو لطف کنید یه نظری بدید ممنون میشم. تیمبرساو 1 روزه شروع کردم تینکر هم 5-6 روز :D
پ.ن : اسمو حال کردید؟ :D
برای بالا رفتن سطح ، بستگی به win rate نداره که
به تاپیک دوم من توی امضا مراجعه کنید
تا اون هیرویی شما رو میبره به سمت ez win که شما بهترین باشین باهاش ، مسابقات رو که مشاهده کنید همه با timer عالی بازی کردن و بردن اما چند ساعت پیش اینقدر w33 با این هیرو بد بازی کرد که ادم حالش بد میشد
آخه مثلا من خودم بهترین هیرو هام invoker هستن و چندتا هارد کری مثل anti mage ولی خوب وقتی توی گیم پاب من با تینکر خودم کوریر رو خریدم دیگه شما انتظار دارید ساپورت هم بیاد که مثلا من هارد کری برم؟! برا همینه که از استراتژی برادران روس موسوم به mid or feed استفاده میکنم و اسپم میکنم :D :D :D بعد یه چیز دیگه هم هست اونم اینه که اکثر اوقات مید لینر نرمالی مثل invoker یا تینکر نمیتونه اگه تیمش بد باشن بازی رو ببره براشون ولی تیمبر اگه زود bs بیاره واقعا میتونه موثر باشه، حالا باز باید مید لینر های semi carry مثل شدو فیند و نمپلار رو تمرین کنم چون کلا پلی نمیدم اونارو ( همونطور که گفتم رول تخصصیم کری هست که معمولا با ساپ توی پارتی گیم میرم یا کلا team ranked match captains mode )
همینطور که توی پست های قبلی هم گفتم شما در سطحی که میخواد boost or smurf کنید و اون سطح شما رو با بازیکنایی میندازه که بهتون اجازه نمیدن بری mid یا safe line خودتون کمی فکر کنید بهترین مکان جنگل و offline هستش شما میتونی کری بگیری مثل life ، lc ،bloods و..... اینها بهترین کری ها هستن دست کم نگیرین اینا رو ، که به راحتی میتونن توی جنگل فارم کنن
Offlaner برای اعصاب خودتو دادی دست ساپورت حریف
اما به نظرم جنگل بهتره ، اینا رو هم تست کن وقتی از lc خوشت نمیاد : wk یا np یا .... این دوتا هم که اسم بردم ایتم بیار خیلی خوب جمع میکنی مخصوصا wk
ایدی جدید زدیم شاید بهتر شدیم :D
اقا چرا این گیم normal شد؟ و high یا vhr نشده من واقعا دیگه نمیدونم چی کار کنم؟!
لینک:DD4.DanGeRs - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
lol این پلیر ها دارن به io رای میدن! کرم دارن میخوان این meme رو به واقعیت تبدیل کنن میخوان ارکاناشو ببینن :دی
من پارسال گفتم zeus اول میشه همه گفتن نه فلان نه بهمان آخر zeus اول شد :دی امسالم میگم io اول میشه. valve خودش حال نداره 10 تا اسکیل بسازه برا اینوکر و ستی که داد هم خودش یه پا آرکانا بود /الان اکثر اسکیل های اینوکر عوض میشن با آیتم های مختلف
یکی این پست هارو لطفا به تاپیک بحث و گفتگو درباره دوتا2 منتقل کنه مرسی
هر کاری میکنم نمیشه برد . واقعا نمیشه. رنکم از 3 هزار و خورده ای رسید به 2600
این فقط مقداری از loss هاست. ببینید چقدر فشار رومه که اومدم بعد سال ها پست گذاشتم
http://uupload.ir/files/yf72_66666.jpg
نکته جالب اینجاست اصلا نمیشه با هیروی axe پیروز شد. نزدیک به 2 هفتس دارم تلاش میکنم ولی نمیشه . یک بارم نشده win بگیرم با Axe
مشکل اینجاست شما هر چقدر خوب بازی کنی یارات یا فید میدن یا afk میکنن یا Left میدن. مشکل ایناست.
تو بازی من وقتی من FUll item میشم یک سره دارم کیل میگیرم بعد یازم رو میبینم که با هیروی Legion رفته Cyclone بسته چی کار میشه کرد ؟
در حال حاضر نرمال خیلی خیلی سطح بازیاش بالاتره از Ranked . اینو به چشم های خودم دیدم
ساعت 7 شب شده و من هنوز در حال گرفتن Loss های پی در پی هستم . یعنی دیگه خدا وکیلی Win یک رویا واسه من شده . حول و حوش 10 روزی میشه Win ندارم .
اان گیم زدم Meudsa دقیقه 10 10 بار مرده بود و weaver 10 تا kill داشت
شاید !!
چون 6 تا win گرفتم ولی از اون به بعد حدود 16 الی 20 تا باخت پشت سر هم گرفتم . الان هم یک بازی زدم با WR هم باختم ....
دلیلش هم این بود دشمن Clinkz داشت با BH
این یعنی هیچ کس جز من وارد نخرید و این 2 تا هیروی Invis همه رو می کشتن و Invis میشدن به همین آسونی.
باز خوبه تو بازی میکنی
من رو بگو که سیستم ندارم حتی برای فان بشینم بازی کنم. :(
ولی سیع کنید هیرو هایی که باهاش زیاد میبازد رو کلا کنار بگذارید (منظورم این نیست که باهاش خوب نیستید)
من هر چقدر هم خوب بازی کنم با Invo در هر صورت بازی رو میبازم فرقی هم نداره KDA من 400000000000000000000000 باشه یا 0 در هر صورت میبازم!
ولی با Ds با این که خوب بازی نمیکنم و اصلا بلد نیستم در هر صورت میبرم ! 6 تا برد 100% winrate.
این کار رو بکن برای MMR کم تر سختی میکشی
با هیرویی هم که دوست داری برو Normal match بازی کن.
کلا یکی از دلایلی که خیلی میبازیم علاقه شخصی توی بازیه!
مثلا من اینووکر معمولا 3,1 پر میکنم.
با این که تینکر اومده مید و wk هم دارن من فقط باید 2 , 1 پر کنم ولی بازم 3,1 پر میکنم و میبازم :|
یا حسه اسلارک اومده همون اول اسلارک رو پیک میدم 4 تا کانتر اونور پیک میدن :|
کلا دقت کردید تایم پیک که تموم میشه همه فوری همه چی پیک میدن؟!
هیچکس حاضر نیست 5 6 تا گلد از دست بده تا کانتر پیک کنه!
با jugger هم باختم
رنکم از 3 هزار رسید به 2565
یک سال دوتا بازی نمیکردم اعصابم راحت بود . واقعا با این Match کردن ها بیخیال دوتا شدم دوباره.
ما که رفتیم فعلا
بهترین راه واسه رنک آپ کردن تو 3k پیک کردن اومنی هستش تو 3 بازی جون تیمو نجات داد . . .
ممنون میشم سریع جواب بدید من الان اکانت رو شارژ کردم اما نمی تونم چیزی بخرم
http://8pic.ir/images/5jspckn8nas04i5eflpe.png