قانون دوتا2 اگه استریک lose داشته باشی باید ببازی D: خداییش خیلی اینطوری شدم خیلی بدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قانون دوتا2 اگه استریک lose داشته باشی باید ببازی D: خداییش خیلی اینطوری شدم خیلی بدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
شاید !!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چون 6 تا win گرفتم ولی از اون به بعد حدود 16 الی 20 تا باخت پشت سر هم گرفتم . الان هم یک بازی زدم با WR هم باختم ....
دلیلش هم این بود دشمن Clinkz داشت با BH
این یعنی هیچ کس جز من وارد نخرید و این 2 تا هیروی Invis همه رو می کشتن و Invis میشدن به همین آسونی.
من رکورد lose پشت سر هم 8 تاست :دی به نظرم یه 2 روز پلی نده اصلا بعدش بشین 2باره بازی کن میبری اونوقتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منو ادد بده 323546778
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
1 هفته دارم میبازم فقط . 2 تا باخت دیگه هم دوباره داشتم از ساعت 9 شب تا الان. بخدا نمیشه برد ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میبازی باید یه چن روز پلی ندی یه نورمال پلی بدی رنک پلی بدی تا 1k هم میری با این وضعThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©