سلام می خواهم نظرتون رو درباره قویترین ultimate بگین ممنون![]()
سلام می خواهم نظرتون رو درباره قویترین ultimate بگین ممنون![]()
پستتونو تو تاپیک درست نزدین اما من مدیر نیستم و مدیرا میدونن
قویترین آلتمیت بستگی به بازی داره اما خوف تریناش
Sf_Butcher_Doom_Obsidian_Bane
دوستون دارم همین
I LOVE ALL
قویترین ultimate مال هیروی دوست داشتنی منهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من بیشترین خسارتی که دیدم از ulti هیروی sf بوده 3400 تا در جا sk رو نابود کرد!!!
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
از لول 6 تا لول 16 infernal هیروی warlock
وقتی میاد پاییین Intel ها که همونجا میمیرن Agil ها Hp 100 و Sta ها میتونن یکم کمر راست کنن اگه کمی آیتم داشته باشند
کلا وقتی Warlock هست یعنی 98 % درگیری ها برای تیم warlocke
Mr.Nobody (12-05-2014),samdeloges (05-02-2016)
آها اینو یاد کردم بگم ، وقتی که legion commander بیاد 100% به شدت مورد توجه تیم های حرفه ای قرار میگیره . با 6ش خیلی راحت میشه کری حریف رو از پا انداخت ! همینطور برای گنک خیلی خوبه .
البته دوستمون دو مورد التیمیت وارلوک درست میگن ولی اگه بلافاصله بعد از التیمیت یک نکنه سخت بشه دوتا یا سه تا کیل گرفت
آخر بازی حداکثر میزان گلم که دیپلوی میکنه که چهارتاست آقانیم + رفرش
این چهارتا گلم توسط هیروهای اتکر دوسه هیت میشن
بنابراین اگه جنگ طول بکشه به ضرر وارلوکه اگه تیمی روی وارلوک حساب کنه و این هیرو بجای ساپورت کری بشه اینم ریسک شدیدا بزرگیه چون اگه وارلوک نتونه با گلماش تا مین 30 یا40 بازیو جمع کنه میبازن
اگه بخوایم از نظر فول آیتم حساب کنیم یعنی آقانیم داشته باشه هیروی مورد نظر
Sky بهترین حالت التیمیت رو داره دمیج سنگین کول دان صفر با استان و حرکت از بین نمیره برعکس خیلی التیمیت های erea splash یعنی یه محدوده رو اتک میدن
این اسکیل دمیج شدیدی میزنه
از نظر تیمی بخوایم حساب کنیم اولتیمیت ناگا و مگنوس و انگما از اهمیت بالایی برخوردارن
از نظر شخصی حساب کنیم به نظر من اولتیمیت ووید خیلی خوبه .
از نظر بازی های عمومی هم که وارلوک طبق گفته دوست خوبمون از همه قوی تره ، همینطور od
warlock اوایل و اواسط بازی زود از پا میوفته - و فقط برای درگیری تیمی خوبه
-lion-butcher-sf-bane-ancient apparition-lina-nerubian assassin-venom
کلا ulti خیلی از هیرو ها قویه اگه منظورت damage بالا و خوبه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©