با سلام من یک سوال داشتم
دوستان مدتی هست میخواهم Cs Go رو بگریم اما نیمخوام دیگه دانلود کنم . تو سی دی نصب باشه که بزنم بازی کنم جایی رو سراع دارید ؟ سایتی ؟
------------------------------------------------
انتقال داده شده از بخش مباحث متفرقه دوتا 2
با سلام من یک سوال داشتم
دوستان مدتی هست میخواهم Cs Go رو بگریم اما نیمخوام دیگه دانلود کنم . تو سی دی نصب باشه که بزنم بازی کنم جایی رو سراع دارید ؟ سایتی ؟
------------------------------------------------
انتقال داده شده از بخش مباحث متفرقه دوتا 2
4gb هThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دانلود کن چون اگه بخری یه مشکلاتی داره ...
واقعا ؟ بهم می گفتن 13Gb دانلوده خوب از کجا تهیه میتونم بکنم
اگه گیفته بازیو میخوای 5k میتونم برات گیر بیارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی اول باید key هارو بدی چون خورد ندارم
rep+ هم زیاد دارم پس میتونی اعتماد کنی
(البته اگه میخوای)
داداش گیفت cs go که ته تهش 2 کلید هست !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
برا 29 ساعت شده بود 2کیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان برو بگرد
از 4-5 کی کمتر نیس ...
ویرایش : خوب مثل اینکه همون 3-4کی ه
من میدم 3کی اگه میخوای
ویرایش توسط Four-Eyes : 03-19-2014 در ساعت 12:19 AM
شما میتونید خود سی دی رو از مغازه ها بگیرین و بگین برای مولتی پلیر می خوام که معمولا گیم نت ها دارن ، نصب میکنید و توی استیم روی بازی میزنید و چیزهایی که کم داره خود استیم دانلود میکنه که فکر کنم ناچیز باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یا میتونید حجم 4 گیگ رو بعد اینکه گیفت رو فعال کردید از خود استیم دانلود کنید
من call of رو روی سی دی نصب کردم که 200 مگ اپدیت می خواست ساله 2009
......................
برای اطلاع از قیمت هم هر دو دوست عزیز درست میگن ، پست هست که میگه 2 کی ، بعضی ها میگن 3 کی و بعضی ها هم همون 5 کی میدن ، پس اون فردیم که برای شما می خواد بگیره شاید بخواد سود کنه بلخره داره تردد ( معامله ) میکنه
موفق باشید
ویرایش توسط Mohammad_ai69 : 03-18-2014 در ساعت 10:18 PM
حجم دانلودی بازی 3 گیگ هستش که نصب کنی به 6 الی 7 گیگ میرسه.گیفتش خیلی ارزون تر از خودشه.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©