old pudge model!

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 36

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1

عنوان کاربر
    کاربر متخصص
    شماره عضویت
    1805

old pudge model!

سلام دوستای گل، اون کسایی که ظاهر قدیمی pudge رو دیدن قبول دارن که این جدیده هیچ هست واقعا به نظر من حتی آیتم rotten stache هم رو ظاهر جدید اصلا خوشگل نیست و به ظاهر قدیمیش میاد .

بنابر این من تصمیم گرفتم که ظاهر قدیمی این هیرو رو برای شما قرار بدم که میتونید با اون به بازی بپردازید و لذت ببرید

خودم براتون آپلودش میکنم Old Pudge model mod(2)

سوالات متداول

1= این برنامه مشکلی مثلا ( باگ-لگ ،افت سرعت و ... ) ایجاد میکند یا نه؟ خیـــــر این برنامه هیچ مشکلی برای شما بوجود نمیاره خود من 5 ماه هست دارم ازش استفاده میکنم پس خیالتون راحت راحت باشه که مشکلی بوجود نمیاره

2= بعد از اینکه این برنامه رو نصب کردیم اگه خوشمون نیومد چی؟ خب پاکش کنید درست میشه :دی

این ظاهر افتضاح جدید attachmentphpattachmentid3521ampstc1

و اینم ظاهر قدیمی

attachmentphpattachmentid3522ampstc1

برنامه رو براتون گذاشتم یه فایل توش هست توی اون توضیح داده بعد از دان چیکار کنید

فقط یه چیزی اینم اونکه اولین بار که استفاده کنید صورت بوچر کج و کوله هست باید روی تاور کلیک کنید بعد رو بوچر دوباره کلیک کنید درست میشه

امیدوارم خوشتون اومده باشه

تا یادم نرفته ظاهر قدیمی STORM هم دارم ( ظاهر قدیمیش همین آواتارم هست ) این STORM قدیمی است اگه خواستین اینم آپلود میکنم
    تصاویر کوچک فایل پیوست تصاویر کوچک فایل پیوست برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: ش.jpg
مشاهده: 401
حجم: 5.9 کیلو بایت   برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: indexشششششششششش.jpg
مشاهده: 407
حجم: 6.0 کیلو بایت  
    ویرایش توسط Apdentist : 03-30-2015 در ساعت 01:11 PM

2. 4 کاربر مقابل از Apdentist عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

FCB (03-30-2015),Milad._.R (03-30-2015),Ray[A]n (03-30-2015),رهی (03-30-2015)