با عرض سلام و خسته نباشید تصمیم به ساخت قسمت دوم دمو nevermore کردم و به همین علت این پست را ایجاد کردم
موارد لازم برای ارسال دمو :
match id
min
name hero
info
و در اخر لطفا ریپلی های خود را ارسال کنید تا بتوانیم با کمک هم یک دمو خوب بسازیم با تشکر
با عرض سلام و خسته نباشید تصمیم به ساخت قسمت دوم دمو nevermore کردم و به همین علت این پست را ایجاد کردم
موارد لازم برای ارسال دمو :
match id
min
name hero
info
و در اخر لطفا ریپلی های خود را ارسال کنید تا بتوانیم با کمک هم یک دمو خوب بسازیم با تشکر
Amin-Wanted (09-23-2012),IR.Afshin (09-30-2012),MasterJoint (09-30-2012),WardeN (09-23-2012)
match id:44784696
min:14
name:IR.Afshin
hero:pudge
info: بونتی اومد جلوم با 2 هیلشو کم کردم غیب شد بعدش تو غیب هوکش کردم.(هرکی بود فکر میکرد مستقیم رفته ولی من از بین یونیتا بالا هوکش کردم)
MasterJoint (09-30-2012)
الان این دمو باز هم مثل مدل قبلی تخصصی یک سری افراد خاص هست یا نه برای سایت ساخته میشه؟
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
از تمامی دوستان تشکر می کنم که کمک کردند طی این مدت طولانی 6 تا حرکت ثبت شده و هنوز 4 حرکت دیگر نیاز داریم
dost aziz in demo harkasi ke repley bede be man repleyesh age khoob bashe gharar migire to demo
سلام خدمت همه ی دوستان تقریبا کاره ساخت دمو به اخرش رسیده 9 حرکت را انتخاب کردم هنوز به یک حرکت دیگر نیاز دارم
Min:48
Hero: Pudge
Match ID:35871564
Info:فورس میکنم qopرو تو تاریکی میکشم
================================================== ===========
Min:13~14
Hero:Mirana
Match ID:47631972
Info:تو تاریکی arrow میزنم venom رو میکشم
demo takmil shood lootfan repley dar in post digar ersal nakonid demo dar hale sakht hast mamnoon az hame dostan
فقط یک نکته که یادم اومدم دمو رو بهتر میکنه شماره گذاری حرکاته و تیتراژ شروع و پایان قشنگ
Amin-Wanted (10-12-2012)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©