برای مشاهده کامل و استفاده از تمام امکانات انجمن ثبت نام کنید
برای گرفتن مجوز تحصیل ، کار و یا مهاجرت در کشورهای آمریکا و کانادا باید مدارک تحصیلی خود را به موسساتی برای ارزیابی بدهید تا بر اساس سیستم های مرسوم آن کشورها مدارک شما را ارزش گذاری و تایید کنند و یا نمرات شما را معادل سازی کنند که مدرک معادل گفته می شود. یکی از معتبرترین موسساتی که ارزشیابی آن تقریبا مورد قبول کلیه دانشگاه ها و سازمان ها و یا حتی آژانس های دولتی این دو کشور می باشد ، موسسه World Education Service و یا به اختصار WES است. ولی قبل از انتخاب مطمئن شوید که نتیجه ارزشیابی WES برای دانشگاه یا موسسه ای که می خواهید مدارک را برای آنها ارسال کنید ، معتبر و قابل قبول می باشد.
سلام. علیرضا بیا استیم واسه تعویض اکانت ها ! توی استیم باگ شده فک کنم پیام هات نمیاد ...
حاجی فایده نداره نمیشه این صفحه رو سیو کرد ! شما یه زمانی رو بگو که میای توی استیم و آنلاین میشی اون موقع میشه ...
ای بابا این صفحه ش رفته رو یه چیز دیگه. شرمنده ببین کد دوباره ارسال شد ؟
سلام. کد رو میدی؟
سلام. شب هستی ؟ میخوام استیم گارد موبایل رو از روی اکانت ریمو کنم ولی کدش اس ام اس میشه به گوشیت !
باید تبلت عتیقمو روشن کنم بفهمم نه نداره ولی اسم شخص هم نیست اسمش darkness هست
یه اکانت کلش دارم نمیدونم لول 60 هست 65 هست چنده ولی فول تاون 7 هستش همه چیش تقریبا فوله به جز معدودی دیواراش
آقا داداش یه اک 3.6 دارم توش کلی آیتمه ست اینوکر و امورتال sf و استورمو داره طاق میزنی ؟
مدیر ارشد
کاربر فعال
Banned
کاربر جدید
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©