بررسی سایت های ایرانی مرتبط با دوتا 2

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 14

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #4

عنوان کاربر
    کاربر تحت کنترل
    شماره عضویت
    390
    بنده هم یک نظر کوتاهی بنویسم :

خیلی وقت هست توی سایت های مختلف در زمینه های مختلف بودم و اینکه تشخیص دادن یک سایت خوب کاملا چیز شفافی شده برام ، و نظرم اینکه باید در سایتی فعالیت کرد و وقتت رو توی اون صرف کرد که ارزشش رو داشته باشه ، بدونی پیشرفت میکنه و در زمینه ی خودش یک نمونه ی فوق العاده ای هستش ، این صحبت ها و ویژگی های که گفتم در مورد سایت دوتاباز هم صدق می کنه ، در کل صحبت هایی که داشتم با دوستانی که این سایت خوب رو اداره می کنند ، به این درک رسیدم که این سایت با تلاش عزیزان اینده روشنی خواهد داشت ، من معمولا حرفم رو رک میزنم و نه بخاطر خودنمایی یا پستی چیزی هستش ، بارها خود میلاد عزیز یا محمد جان شاهد بودن که نقطه نظراتی داشتم و با بعضی ها موافق و با بعضی ها که به صلاح سایت نیست مخالف بودن . و هدف پیشرفت سایت بوده و ما باید به این تفکر رسیده باشم و ناراحت نشیم ، چون ممکنه نظر ما به نفع سایت نباشه یا سودی بهش نرسونه

در کل به کاربران عزیز بگم که ، در سایت نیاز نیست شما یک مدیر یا یک مدیر انجمن یا کاربر متخصص....باشید ، شما هم میتونید پست های مفید بزنید و با همکاری مدیران اموزش بذارید ، یک سایت با پست مفیده تمامی کاربرانش ، سایت بزرگی میشه ،مثل یک کشور خوب که همه ی دنیا اونو به چشم مردم خوبش میبینن . هر کس به سهم خودش و توانایی که داره کمک کنه تا هم دیگران از اطلاعات و توانایی های شما بهرمند بشن هم کمکی به مدیران و سایت بشه . کارهایی مثل ترجمه ، کمک در کارهای دموسازی و......

و به شما اطمینان میدم که اگر دوست دارید در یک سایت دوتا فعالیت کنید سایت دوتاباز با مدیریت میلاد عزیز ، گزینه خوبی خواهد بود

نقله قول : بنده اگر در صحبت هام یک سری تعریف ها یا......کردم ، یک واقعیت بوده و از نظر شخصی قبولش دارم وگرنه ، نه مدیر سایت رو میشناسم و نه دوستان دیگه رو ( از موقعی که به سایت اومدم با عزیزان اشنا شدم ) پس بخاطر شخص خواصی نیست و این تعریف ها بر میگرده به خود سایت و اداره ی اون .

و در مورد سایت dota2wiki.ir هم باید بگم با نظر میلاد جان موافق هستم ، کار خودش رو تازه شروع کرده و اینکه پیشرفت خوبی خواهد داشت ، و جزء سایت های خوب هستش و مدیریت این سایت از دوستان خوب دوتا هستش و اینکه طبق صحبت هایی که با ایشون داشتم مشکلات سایت به زودی زود حل میشه و به یک سایت عالی تبدیل میشه .

موفق و سربلند باشید
    ویرایش توسط Mohammad_ai69 : 08-17-2013 در ساعت 03:56 PM

2. 5 کاربر مقابل از Mohammad_ai69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

FCB (08-17-2013),IR_Prince (09-29-2015),MasterJoint (08-26-2013),Milad._.R (08-17-2013),sasy20 (01-03-2014)