این ازچند ماه پیش واسه منم میاد . وقتی با چیز پی ان بری استیم بعد قطع کنی دوباره با f5 رفرش کنی Steam مثله مرورگر کار میکنه حتی میشه سایت های دیگه هم باز کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
این ازچند ماه پیش واسه منم میاد . وقتی با چیز پی ان بری استیم بعد قطع کنی دوباره با f5 رفرش کنی Steam مثله مرورگر کار میکنه حتی میشه سایت های دیگه هم باز کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
مهندسین کشور ما خیلی فعال هستن . از دیشب مخابرات شروع کرد به پورت بستن ، برا من تازه اینجوری شد . تردد نمیشه کرد چون پورت 443 پ.ر.و.ک.س.ی هم بسته شد و اینکه دیشب تا امروز اصلا سایت برا من باز نمیشد که مدیر سایت هم در جریان هستن ، اما خود به خود درست شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جالبه واسه من که شاتل دارم باز یکم بهتر شده حتی fa*ce*book رو بدون عبور از فیلتر باز میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©