ببخشید حالا باید با اینا چی کار کنیم ؟؟ من دانلود کردم ولی نمیدونم باید چی کارشون کنم
ببخشید حالا باید با اینا چی کار کنیم ؟؟ من دانلود کردم ولی نمیدونم باید چی کارشون کنم
باید ریپلی ها رو ببرید به داخل پوشه replays بازی مثلا من اگر استیم رو در درایو F نصب کرده باشم آدرسش اینطوری میشه F:\Program Files\Steam\SteamApps\common\dota 2 beta\dota\replaysThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد میرید تو بازی قسمت Watch و تب Downloaded Replays رو انتخاب میکنید و بعد بازیها رو تماشا میکنید.
امیدوارم از تماشای ریپلی ها لذت ببرید
-------
آموزش فوق در سورس ۲ کاربرد ندارد.
AmirMahmood (03-22-2014)
خیلی ممنون از راهنمایی ، اوکی شدو دیدم یکیش روThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اونی که شما روبیک بودین و کانکا و اسپریت هم باهاتون بودن ، تو اون بازی بازی کانکا واقعا محشر بود ولی چه فایده ما کنه نمی تونیم مثله اونا بازی کنیم ، توانایش رو نداریم
samdeloges (12-11-2015)
ممنون از اینکه مشاهده کردید و نظرتون رو گفتید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چرا شما نمیتونید؟ شروع بازی حرفه ای وقتی هست که بازیکن خودش از بازی خودش راضی باشه و حس کنه بهتر از این هم میتونه باشه البته این اولین قدم هست. بعدش به سطح بازی هم بستگی داره...
مثلا من وقتی اولین بار تو رنک 5k بازی کردم هیروم bh بود و چون با اون جَو آشنا نبودم 14 یا 17 بار مردم تو بازی دقیق یادم نیست اما الان bh خیلی خوب بازی میکنم.
AmirMahmood (03-23-2014)
ای کاش مشکل همین بود که لااقل میمردیم میگفتیم خودم گند زدم ولی الان کیل هم میگیریم و کیل کلی مون هم از حریف بیشتر ولی تا سر و گردن و برمیگردونیم و بخوایم ایتم ببندیم میبینیم که اونا دارن بیس ما رو میزننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو این تاپیک میتونید یه نمونه از بازیم رو ببینید ( بازی با Slark ) البته اینو با اختلاف فاحش بردیم ولی همونطور که میبینید خیلی از تاور های مارو زده بودن و کم مونده بود وارد بیسمون شن و هم بازی رو ببرن ، دیرتر رسیده بودم باخته بودیم
هنوز نفهمیدم مشکل چیه که این مسایل پیش میاد
پذیرش ریپلی برای هفتمین قسمت دموی دوتا 2 سایت دوتاباز
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©