نه اتفاقا میشه هم ساخت میشه اونو به عنوان ارمر بدنش حساب هم کرد چون که مورف کلا لباس نداره هر چیزی میشه براش ساخت
یه کاره دیگه هم میشه کرد کله اون یخ های بدشو حذف کنم اون دستاش با شونش و سرش بمونه
نه اتفاقا میشه هم ساخت میشه اونو به عنوان ارمر بدنش حساب هم کرد چون که مورف کلا لباس نداره هر چیزی میشه براش ساخت
یه کاره دیگه هم میشه کرد کله اون یخ های بدشو حذف کنم اون دستاش با شونش و سرش بمونه
یعنی یارو روسه با پینگ 20 اینترنت خدا امکانات فراوان نوب ترین ادم تو دنیا
یعنی یارو ایرانیه با پینگ 200 اینترنت 256 8 گیگ {ماله خودم}و امکانات دلار خدات تومان یعنیا مردی برو ترفش پارت میکنه
مطمئن باش اینو تایید نمیکننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چیزی که کلا هیرو رو تغییر بده که دیگه لباس نمیشه
ایتم های فعلی که برای مورف اومده رو ببین ، باید در همین حد و اندازه باشند
-----
اینطوری هم میشه ولی سر هیرو رو نمیتونی تغییر بدی ، مگه اینکه شبیه ماسک و کلاه درست کنی
یعنی یارو ایرانیه با پینگ 200 اینترنت 256 8 گیگ {ماله خودم}و امکانات دلار خدات تومان یعنیا مردی برو ترفش پارت میکنه
Amin-Wanted (09-06-2012),Soroshhoseny (09-07-2012)
نمیدونم چرا واسه من عکس ها بزرگ نمیشه تو loading میمونه اگه میشه لینک مستقیم بدهید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
nimAA maXxi™ (09-19-2012),Soroshhoseny (09-07-2012)
یه سوال این ایتمارو بسازی میتونی خودت تو بازی ازش استفاده کنی؟
نه دوست عزیز شما اگر ساختید فقط میتونید انها را تست کنید ان هم در Dota 2 test اگر ایتم ساخت شما رای اورد هم میتوانید استفاده کنید هم میتوانید درصدی از پول فروش ان ایتم را بدست اوریدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اول باید بدی به استیم اگه لایک زیاد خورد قبول میشه و آپدیت بعدی release میشه فکر کنم به سازندش بدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
اقا من ایتم ساختم چجوری بفرستمش برا steam??? لطفا کمک کنید
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©