گفتم که آیتم نزار , 5 بار آفر گذاشتی :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گفتم که آیتم نزار , 5 بار آفر گذاشتی :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من که افر میفرستادم ارور میداد. تازه بیخیال شده بودم میخاستم فردا دوباره افر کنم که همین الان دیدم ایتما رسید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مگه میشه ایتم نزارم حساب حسابه کاکا برادر یه ساعت گشتم یه ایتم پیدا کنم که مثلا تو نداشته باشی من اونو بفرستم برات !@#$%!$%!@$%$%!$%$#%!#$ اینونتوریت 125 صفحه داره :heerpplz:
آیتماشم دیدی یا فقط صفحه هاشو دیدی؟ :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
10 دقیقه طول کشید که 14 صفحه ایتمارو ببینم بعد تازه فهمیدم 125 صفحس. نمیدونی با این نت چقدر طول میکشه که یه صفحرو لود کنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همون ایتمایی که تو 14 صفحه اول دیدم بس بود. والا
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ّبرای اینکه بیشتر از این اسپم نباشه اینو هم اینجا بنویسم که من از اون کارتای قبلی تقریبا همرو گیر اوردم فقط اینا مونده .
1347 , ٌWayto , Xiangzaiii
هرکی داشت یه نیگاه به اینونتوری بندازه اگه کارتی دید که میخواست افر بفرسته.
لینک Steam offer
کارت xiangzaiii با 14 کارت دیگه گذاشتم .... 4rr آفرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©