جلوی Puck اشکش در میاد ....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
wtfThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پاک رو ک راحت میزنه !
البته به پلیر هم ربط داره
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
به نظر من هم پاک رو میزنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مخصوصا با Boost هایی که اسکیل 1 اش گرفته
به نظر من نمیتونه. 1 qop بعد از اون boost شدن رنجش زدنش هم حدود 125 تا بیشتر شد یعنی Dodge کردنش با phase shift راحت تر میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به علاوه پاک رنج هررسش هم بیشتره . رنج بلینکشم هم برای rune cntrl بالا تره
اگه من باشم پاک رو برمیدارم ولی بنظرم بیشتر از هرچیزی این دوتا به شرایط بازی ربط دارن
آیتم های پیشنهادی به ترتیب ؟ چه آیتم هایی خوبه و چه آیتم های بدی؟ آیتم های شرایطی ؟ لطفا آموزش رو کامل کنید چون فقط آیتم های پیشنهادی خود دوتا2 رو گذاشتین و توضیحی در مورد آیتم ها ندادین.
"I'm the beast of bedtime tales."
ترتیب خاصی نداره . آیتم های اوایل واسه اوایله بازی ؛ اواخر واسه اواخر و ....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خودم به طور 100% از همین آیتم بندی استفاده میکنم .
توی 99% شرایط باید aghanim رو دومین آیتم آورد . بقیه آیتم ها هم که بسته به شرایطه به صورت زیرن :
SOV برای مواقعی هست که carry تیم حریف توی فایت همتونو میزنه اونموقع زمان میخرید برای تیمتون که اون carry رو بکشن
orchid واسه هیروهایی خوبه که nuker های خفنی هستن که اگه سایلنس بشن دهنشون سرویسه
آیتم هایی هم مثل mkb , mjolnir , desolator , eye of skadi هم آیتم هایی هستن که روی اتک شما تاثیر میذارن و هر کدوم خواصی داره که ممکنه توی بازی بدردتون بخوره
veil هم که دیگه به نظر من بدردش نمیخوره چون آلتیمیتش دمیج pure میده و روش تاثیر نداره ( veil بر روی magic resistance حریف تاثیر میذاره و با کم کردنش باعث میشه حریف هایی که veil خوردن ؛ دمیج اسپل های magical بیشتر از حالت عادی روشون دریافت کنن ولی دیگه آلتیمیت qop مجیکال نیست و veil روش تاثیری نداره )
ABNightmare (09-29-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©