من کاری به تیم ها ندارم ، کسانی که بت می بندن رو میگم ، شما همه بیشتر از من تو این کار بودین من توی بت تازه واردم ( تردد خیلی وقته بودم )

اما بنده میگم چیزای باعث شده بیشترتون از بت ضرر ببینین ، و اگر اینو تقویت کنید از بت لذت میبرین و داراییتون رو افزایش میدن

1. زیاده خواهی از بت ، اخه طرف اومده 4 arcana lina گذاشته رو تیمی که قبلا خوب بازی کرده ، فکر اینم بکن که میبازه نه فقط فکر سودش باش ( اوایل توی گوش خودمم میخوندن خودمم اینجور بودم )

2.اقا سعی کنید واقع گرا باشید کاری به سابقه نداشته باش بازی ها رو که دیدی ، پس تقریبا با روش ها هم اشنا شدی ، پس الکی غیرتی نشو بگو فلان بوده این تیم حتما میبره ، بازی های دیشب کاملا معلوم بود

3. سعی کنید تحلیلتون از یه تیم رو خوب کنید و کار نداشته باشید کی چی میگه ، یا سال 2012 مثلا فلان بوده ، اقا بوده که بوده دلیل نمیشه هر سال شاخ باشه ، هر تیمی یه روش داره ، چرا بدت میاد عزیز من ، تیم های چینی با این روش ج گرفتن مهم هم همینه واسشون ، چطور پارسال ناوی با روش پوش دادن چند بازی رو برد عالی بود حالا واسه چینی ها بده ؟

من طرفدار هیچ کدوم نیستم تیمم IG بود که اونم گند زد به تیم پلیش

قبلا دارو ندارمو میذاشتم بت اشتباه بوذ اقا ، بت من با توجه به چیزایی که گفتم :

برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: Untitled.jpg
مشاهده: 205
حجم: 91.1 کیلو بایت

اون LGD -DK هم معتقد بود LGD میبره این Valve احمق اومد فرصتی به DK داد که تجدید روحیه بشه و زمانی برای فکر کردن بهش داده بشه

توی 4 بازی کل ایتم های inv رو از دست دادم به جز 4 کی ، که الان شده ...

موفق و سربلند باشید