بخاطر چندتا آدم فحاش لازم نیست مسابقاتو کنسل کنید ..... بنظر من هرکی این کارارو تکرار کرد آیدوشو اینجا بذاریم تا ادب شهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای مشاهده کامل و استفاده از تمام امکانات انجمن ثبت نام کنید
بخاطر چندتا آدم فحاش لازم نیست مسابقاتو کنسل کنید ..... بنظر من هرکی این کارارو تکرار کرد آیدوشو اینجا بذاریم تا ادب شهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
معمولا تمام بحث ها بعد از باخت تیم یا همون اول بازی اتفاق میوفته که همش هم به خاطر نوع استراتژی و پیکی که انجام میشه هست...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داخل بازی هم کاری از دست ما بر نمیاد...بهترین حرکت انجام بازیهای دوستانه بین تیم ها با پشتیبانی سایت هست که معمولا تیم های ایرانی میلی به انجامش ندارن نمیدونم چرا !!؟
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
تیم نمیخواد که ........ هر هفته 10تا بازیکن از همین سایت بریم لابی گیم دیگه ....... کسی هم که فحش داد اینجا اسمشو میگیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دلیلی برای ادامه بحث با شما نمی بینم...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما اگر خیلی علاقه دارید با بچه های ایرانی بازی کنید پیشنهاد میکنم به دنبال راه دیگه ای غیر از dAb باشید.
ای کاش همه چیز همونطور که شما فکر میکنید ساده می بود...
''iMM (08-28-2014),black hole (09-04-2014),[DR.[mmL (08-28-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©