بلهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط تضمینی برای اینکه همه بتونن یک دست بازی کنند نیست چون هفته پیش برای این کار که همه بازی کرده باشن یک بازی هم بعد از ساعت 11 انجام دادیم!
بلهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط تضمینی برای اینکه همه بتونن یک دست بازی کنند نیست چون هفته پیش برای این کار که همه بازی کرده باشن یک بازی هم بعد از ساعت 11 انجام دادیم!
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
یکیتون منو ادد میکنه تو بازیو بگه بیام مسابقاتو ببینم/؟
rezablackcap
اقا منم هستم اسمم سروشه و ایدی استیمم fcukness3
Role:Ultimate! هرچی بدی بازی میکنم!
امروز 5شنبه هست اگه آقای FCB موافق باشن طبق معمول همیشه ساعت 8 یه Dab برگزار شه
امشب شب شهادت هست + شب جمعه ما میریم باغ تکیه عزاداری + شربت آلبالو :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
ما نیز هستیم,آیدی استیم fesh_feshe,
من بیشتر تو کاره disabler o Nuker هستم,هارد کرری نیز میترکونم .
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
ببخشید اسمم هم محمد هستش
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
Sharingan (04-04-2014)
سلام من محسن سیاوشی هستم خوب میتونم ساپورت کنم تانک هم بازی میکنم اگه مسابقه ای باشه منم هستم فقط من نمیدونم چه جوری تو استیم مسابقه بر گزار کنید یعنی روم که نداره پس چهجوری؟
دوره بعدی مسابقات هنوز شروع نشده به زودی توسط مدیر ارشد fcb اطلاع رسانی میشه ، اینجا مثل گارنا نیست که روم باشه ، اعضای دو تیم که می خوان شرکت کنند توی قسمتی از خود دوتا 2 که برای مسابقات و تورنمنت هاست ، جوین خواهند شد با داور و ....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو مسابقه محدودیتی وجود داره مثلا لول ؟در ضمن اگه اسم منم ثبت شده بگید
سلام این هفته هم برگزار میشه؟
سه بار ایدی عوض کردم ای دی قبلیا بالا نمیومد لولش 25 و 20 بود الان ایدیم لول 2 شده بدبختیرو داری ایتمامم به f رفت
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©