This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteاین حرفت خیلی جالب بود . من حتی بازی داشتم Puck بودم Huskar زدم. در اصل میخوام اینو بگم که Huskar از بیشتر هیرو ها میخوره! Troll که ضد اصلیشه
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteاین حرفت خیلی جالب بود . من حتی بازی داشتم Puck بودم Huskar زدم. در اصل میخوام اینو بگم که Huskar از بیشتر هیرو ها میخوره! Troll که ضد اصلیشه
Four-Eyes (11-16-2014)
اینجا بحث فول آیتم میشه ... اگر هم که فول بودید حتما هوسکاره نوب بوده وگرنه عمرا puck بتونه بزنتش ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
( در ضمن فرار هم حساب نمیشه )
داداش گلم یکم قبل از حرف زدن فکر کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فوق آیتمشون هم فرق چندانی ایجاد نمیشه . هوسکار از بیش از نصف هیروها میخوره . هیروهای اتکر که 99% شون میزننش .
برای پاک هم یه hex با یه disarm برو ، بقیش رو هم آیتم اتکر برو . راحت پاره میشه
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
اجبب!! Puck با لول 3 میتونه Ultimate هیرو Huskar میس بده . اونجاست که Hp Huskar نصف شده .ایتم اتکر اصلا نیاز نیست فقط یه Dagon 5 میخواد تا بمیره بحث نوب بودن نیست چون اونایی که جلو منن 100% نوب نیستن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو که همیشه bkb نداری .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینی که شما فرمودید برا public game هست و توی 1به1 هیچ اسکیلی تو cd نیست .....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خواهشا از پست اول این تاپیک بخون ........ شرایط 1به1 اینه که دو نفر برن لابی گیم cheat gold + lvl25 رو بزنن و بعد بدون فرار یه فایت کنن هرکی زنده موند برندس ( هر دو هم فول آیتم باشن )
جنابعالی بیا تا نشون بدم هوسکار puck رو به ** میکشونه .....
مگه wtf که هیچ اسکیلی تو Cd نیست !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
فکر کنم تو منظورت این باشه که دوتا هیرو رو بیاریم رو به روی هم . هر کدوم روی هم کلیک راست کنن ببینن کدوم میزنه . من دیگه با جنابعالی حرفی ندارم ، چون حرفی بزنم از اونجا به بعدش با زبان خوش نیست ، ، ،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
منظورم قبل از فایت بود ..... :wthplz:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوست عزیز ..... آیا من حرفی از نزدن اسپل زدم ؟؟؟ ......... فقط میگم دو نفر هرچی میخوان آیتم بگیرن (متناسب با هیروی مقابلشون) و با یکدیگر روبرو بشن و از اسپل ها و آیتم هاشون هم میتونن استفاده کنن ( بدون فرار )
ویرایش توسط [DR.[mmL : 11-18-2014 در ساعت 12:59 AM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©