چجوری اکانت گوگلتو لاگین کردی تو BlueStack . من هرکاری میکنم نمیشهیه راهنمایی کن
چجوری اکانت گوگلتو لاگین کردی تو BlueStack . من هرکاری میکنم نمیشهیه راهنمایی کن
به سادگیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteبا تجهیزات تغییر IP
خیر عزیز با th لول 8 هم تست کردم لوت بالا میگیری توی هر ساعت 1 میلیون پر میکرد (با بوست) اگه بازم مشکلت حل نشد TV بدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
از این تجهیزات تغیر ip به ما بده نیاز داریم . این فندق شکن کار نمیکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
kerio استفاده کن ، در ضمن حتما باید سرویس های گوگل بروز باشندThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کریو ندارم . میتونی برنامه رایگان معرفی کنی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه والا ! از هر نقل و نباتی که تو سر کل سیستم بریزه میشه استفاده کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
BlueStacks 0.9.6.4092 + Root اجرای برنامه های اندروید در ویندوز | دانلود رایگان نرم افزار من از این نسخه استفاده میکنم اگر به نتیجه نرسیدی تست کن. (روت شده)
میشه دقیق بگی چه برنامه هایی لازمه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
https://www.lazypressingbot.com/foru...1%D8%A7%DB%8C/This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©