سلام من تازه واردم و در حال یادگیریم.
بهترین هیرو تو سطح من چیخ نظر بدید.
و لطفا چند تا آیتم دفاع و اتک خوب برای هیروی :
shadow shaman
میخوام و اگه ریپلی از یه بازی خوب با این هیرو هست به من بدید ممنون.
سلام من تازه واردم و در حال یادگیریم.
بهترین هیرو تو سطح من چیخ نظر بدید.
و لطفا چند تا آیتم دفاع و اتک خوب برای هیروی :
shadow shaman
میخوام و اگه ریپلی از یه بازی خوب با این هیرو هست به من بدید ممنون.
سلام آموزش این هیرو تو سایت هست میتونی یه سر بزنی
آموزش هیروی Shadow Shaman - دوتا 2
کاربرای با تجربه اییم تو سایت هست که میتونی ازشون سوال کنیمن خوذم ss باز نیستم نمیدونم
هیرو هم که نمیشه گفت چ هیرویی در سطح تو هست! با همه میشه میشه بازی کنی فقط بعضی هیروها هستن که سختن از هرکی خوشت اومد باهاش یاد بگیرفقط با sniper و viper بازی نکن
![]()
به نظرم troll warlord یا drow ranger خوبه![]()
ویرایش توسط Soul Keeper : 02-07-2015 در ساعت 04:25 AM
اسنایپر 6 تا دیواینم ببنده حریف فانتوم نمیشه!(:
فقط لول 3 ss ا اورسا ترکیب بشه تمومه اولین آیتمم بلاد استونه اگه میخوای موقعی که استن میکنی بقیه نزننت استن کن بعد شدو بلید (: تو همه لاینا میچرخی برج ها رو میندازی دیمیج نمیخاد آقانیم ببند آیتمهای جون و مانا
Ss نقشش تو بازی Supp هستش و ایتم هایی مثل blink - force staff - refresher - aghanim براش خوبن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای player های جدید هم hero هایی مثل viper - huskar - drow - sniper اینا خوبن ولی پیشنهاد میکنم riki بر نداری چون که تو بازی کلی چرت و پرت به ادم میگن.
mahdi521 (02-11-2015),Soul Keeper (02-07-2015)
اینو راست میگه riki بازی نکن همین دیروز هم یه ریکی تو تیممون بود بیچاره ریپورتش کردنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteمیگفتن چون ریکی داری بازی میکنی ریپورتی :/
من تازه ثبت نام کردم تو سایت تو قسمت دوتا 2 پست گذاشتم منظورم دوتا 1 بود ببخشید اگه اطلاعاتی تو دوتا 1 دارید بهم بدید شرمنده
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©