دوستان بهترین انتی ویروس چیه الان که خودش اپدیت بشه و ماهی یک بار نهایتش بخواد زمانش رسیت بشه مثل Norton ، مثل Nod و.. خواهشا نخواد به روز بشینی کد بهش بدی
دوستان بهترین انتی ویروس چیه الان که خودش اپدیت بشه و ماهی یک بار نهایتش بخواد زمانش رسیت بشه مثل Norton ، مثل Nod و.. خواهشا نخواد به روز بشینی کد بهش بدی
من خودم خیلی وقته از انتی ویروس خوده ویندوز استفاده میکنم رایگان هم هست , سبک هم هست توی بازی خیالت راحته. اگه ویندوز 8 به بالا داره Windows Defender تو پنل هست اپیدتش کن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad_ai69 (04-11-2015)
ویندوزم 7 هستشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
avast free antivirus
حتما ورژن free رو نصب کن
خودش اپدیت میکنه ، شاید هر روز اپدیت بشه ، تو اصلا متوجه نمیشی ، داری کار میکنی خودش پیام میده که آپدیت شد
حالت gaming هم داره
از همه نظر خوبه
من فکر کنم از وقتی اینو نصب کردم چند سال شده باشه که ویندوز عوض نمیکنم ، اصلا ویندوزم ویروسی نمیشه
آلوده ترین فلش ها رو میارن اینجا پاکسازی میکنن
Mohammad_ai69 (04-11-2015),salar cr7 (04-11-2015)
اقا میلاد مرسی ، تازه ویندوز عوض کردم . تو وسط بازی این انتی ویروس بازی رو نمیندازه پایین ؟
خواهش میکنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای من تا حالا پیش نیومده
هم میشه رو حالت Gaming گذاشت و هم میشه غیرفعالش کرد
بدون اینکارها هم مشکلی پیش نمیاد ، من رو گیمینگ هم نمیذاشتم و دوتا بازی میکردم بدون مشکل
Mohammad_ai69 (04-11-2015)
سلام
دوستان کسی فیلتر شکن hotspotshield رو داره بزاره لطفا.
سلام. اگه رو حالت گیمینگ باشه تو دوتا چه تغییری میکنه؟
آزمایش نکردم ، فکر نکنم تغییر خاصی کنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شاید واسه سیستم های ضعیف تاثیر داشته باشه ، احتمالا مقدار رم مصرفی کم میشه رو حالت گیمینگ یا مثلا آپدیت انجام نشه رو اون حالت و..
تاثیر مثبتی نداره، فوقش از تاثیر منفی جلوگیری کنه
دیگه از Eset Smart Security بهتر و سبک تر نداریم، هر 3 ماه یه کد 90 روزه بزن حالشو ببر !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
Mohammad_ai69 (04-12-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©