نه کلی گفتم ولیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Windows Washer - Tuneup
اینا بهترینن
نه کلی گفتم ولیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Windows Washer - Tuneup
اینا بهترینن
تبلیغو تو یه سایته دیگه هم دیده بودم به نظرم سایتش معتبر میومد .... ولی از adminش پرسیدم adsl هم هک میکنه گفت نه ولی میتونی به همین روش pc طرف رو دستکاری کنی و به adslش هم وصل بشی ............. هرکی آدرس سایتو خواست پ.خ بدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی با pc وای فای رو سرچ کنی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دنبال هک WiFI نباشید چینین چیزی وجود نداره هنوز که هنوزه برنامه ای وجود نداره که به این قدرت و سرعت بتونه سیستم WiFi رو هک کنه چون این سیستم هر ثانیه عوض میشه نمیدونم چجوری بگمش اما شدنی نیست . فقط یک سری برنامه ساختن که اگر قبلا به یک دستگاه WiFi وصل شده باشین و الان پاک شده براتون بازیابیش میکنه نه اینکه هر وافای رو خواستین هک کنید این کار با مودم های امروزی غیر ممکنه . این صحبت 2 ماه پیشه اگر 1-2 هفته باشه روس ها هک رو کرده باشن دیگه من اطلاع ندارم چون روس ها بهترین هکر ها هستن توی زمینه موبایل و....
تمام سیستم های وایرلس با این روش هک میشن فقط با 1 کلیک . خودم هر روز با اجازه رفیقم وصل میشم به وای فایش اونم بدون هیچ مشکلی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من از هر هکری پرسیدم بهم گفتن چنین چیزی وجود نداره شما یه ویدیو یا اسکرین شات بزار
البته نرم افزار های زیادی هست که پسورد های زده شده روی کامپیوتر رو ریکاوری کنه
مثه اینی که خودم دارم
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
الان وضع نت خوب نیست ایشالله هفته بعد همین جا میزارم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آقا نرم افزار میخوام بگرده کسایی رو که به adsl وصلن block کنه که نتونن دیگه با adsl ما برن اینترنت ......... قابل cancle هم باشه .....
فکر نمیکنم همچین نرم افزاری وجود داشته باشه ! مگه اینکه تو تنظیمات Firmware مودم چیزی پیدا کنی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
ClICKThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©