کیبورد ها کلا دو دسته هستن همین معمولی(غشاء دار) ها و مکانیکی هاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مکانیکی خیلی بهتر هستن از هر نظر ولی گرون.
(راستی فکر کیبورد بدون سیم از از سرت بیرون کن چون مدل های گیمینگ هیچ کدوم بی سیم نیستن حداقل من ندیدم)
بهترین کیبورد مکانیکی COUGAR 700K Mechanical هست با قیمت 420 تومن (تمامی کلید ها به صورت نرم افزاری قالب برنامه ریزی هست و....)اگر میخوای مکانیکی بگیری ای بهترین گزینه هست.
یا میتونی کم تر هزینه کنی COUGAR 200K که قیمتش 120 تومن هست و تقریبا نیمه لبتابی نمیه غشایی هست کیفیتش خوب هست LED هم داره با 8 رنگ مختلف تهیه کنی (خود دارم راضی هستم).
و در آخر هم A4Tech Bloody B120 Back-light قیمتش 120 این هم غشایی هست ولی کیفیتش خوب هست.
اگر میخوای کیبورد بگیری انتخاب هات رو روی همین سه تا محدود کن ریزر مکانیکی هاش از کلید های Chery استفاده نمیکنه و من هم پیشنهاد نمیکنم (انصافا هم قیمتش خیلی بالا هست)
موس هم Ouroboros دستم بوده یک سری مشکلان داره باتریش زود تموم میشه زمانی که بدون سیم استفاده میکنی موس لگ میشه (به خاطر تاخیر بالا در زمان بیسیم) و انقدری که مدل Deathadder خوش دست هست این خوش دست نیست.
اگر میخوای موس وایرلس بگیری SteelSeries SENSEI Wireless بهترین هست و از هر نظر از Ouroboros بهتر هست و اصلا مشکلات لگ و.. نداره قیمتش 530 هست (10 تومن از Ouroboros گرون تر هست)
کروما هم هست یعنی به 16 میلیون رنگ تغیر میکنه.
اگر میخوای کم تر هزینه کنی Deathadder Chroma 2014 رو پیشنهاد میدم قیمتش 260 هست که خودم 4 ماه دارم عالی هست خیلی خیلی خوش دسته ( البته اگر خواستی من یکی دیگه پلمپ با گارانتی اصلی دارم که میتونم زیر قیمت بازار بهت بدم).
و اگر باز هم میخوای کم تر هزینه کنی A4Tech Bloody V8M Gaming قیمتش 100 تومن هست چیز خوبی هست بچه ها داشتن خیلی تعریف کردن.
Asus VX229H AH-IPS قیمت 750 پنلش IPS هست کیفیتش عالی هست و رزولیشن Full HD یا همون 1080 (اگر بری بازار میگن VX228H رو بردار که Ms کم تری داره ولی نه! چون پنلش Tn هست و کیفیتش در مقابل مدل VX229H AH-IPS هیچی نیست)
و بازی با مانیتور های Ms 5 رو بنده 4 سال هست تجروبه کردم و راحت میشه گفت هیچ مشکلی نداره.
اگر خریدت قطعی شد بگو کدوم مدل های رو میخوای لینک بدم با گارانتی اصلیش.
سوالی دیگه ای هست من در خدمتم.