برای من که دیروز کلا دانلود کرده بودم هم پریده ! خوب شد Backup گرفتم . جالبیش اینجاست که حجم Dota هنوز 14 گیگ ـه
برای من که دیروز کلا دانلود کرده بودم هم پریده ! خوب شد Backup گرفتم . جالبیش اینجاست که حجم Dota هنوز 14 گیگ ـه
تک های DLC ها رو بردار برو تو قیمت دانلود استیم آپ Dota 2 رو X بزن بعد از استیم خارج شو ، برو جایی که استیم رو نصب کردی بعد برو این جا Steam\SteamApps\downloading هرچی توی این پوشه دانلود میبینی که نوشه 570 داره کلا حذف کن بعد استیم رو باز کن حل میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
DX11 رو همه ویندوز 7 ها نصب هست لازم نیست چیزی نصب کنی و در آخر DX11 برای ویندوز XP نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما میتونی آدرس بدی بنده بیام دم منزل شما هاردم رو بدم بریزی توش؟(اگر مشکلی ایجاد نمیشه)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فکر کنم حجم بازی خودش به تنهایی 13 گیگ هست 7 گیگ هم که امده روش حدودا 5 تا دیویدی میخواد که باید بکن تو Rar هر قسمت رو 4 گیگ در کل دردسرش زیاد هست.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
H.e.x (06-19-2015)
برو تو قسمت دانلود استیم آپ Dota 2 رو X بزن بعد از استیم خارج شو
سلام این قسمت که شما میگی پیدا نمیکنم میشه تصویری بگی کجاس ؟
هرچی گشتم نیس ...
ویرایش توسط Victor : 06-19-2015 در ساعت 12:39 PM
شما کجا زندگی می کنی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©