شارژ رایگان !!!پنهان کننده: شارژ رایگان !!!دوست عزیز من که می دونم تو به این شارژ نیازی نداری. برو بزار به افراد نیازمند برسه. برو از خودت خجالت بکشپنهان کننده: شارژ رایگان !!!مگه نگفتم نیا !! واقعا که شما روح ندارین. آخه عاطفت کجا رفته مرتیکه برو از من نمی ترسی از خدا بترس. نبینم دوباره دکمه ی شوو رو بزنی هاپنهان کننده: شارژ رایگان !!!خیلی آدم بد جنسی هستی برو بزار به افرادی که می خوان برسه، فوش گذاشتم اگه نیازمند نباشی و شوو رو بزنی حالا خود دانیپنهان کننده: شارژ رایگان !!!من دیگه حرفی ندارم فوش رو خریدی به خودت می گم 5 تا شارژ بیش تر نیا مردک. الهی خدا فلجت کنه اگه شوو رو بزنی.پنهان کننده: شارژ رایگان !!!نه شما رو با حرف نمیشه قانع کرد. اگه هر کی دکمه شوو رو بزنه آی دی میره تو نظارت نهاد های ملی و امنیتی 2 ثانیه بعد پولیس میاد میگیردش حالا از من گفتن بود. جرئت داری بزن اون شوو رو.پنهان کننده: شارژ رایگان !!!حیف امروز بسته هست این سازمان نمی تونه کاری کنه. ولی الهی اگه دمکه شوو رو بزنی بری جهنم بسوزی حلال نمی کنمت اگه شوو رو بزنی بهشت رو حرومت می کنم.پنهان کننده: شارژ رایگان !!!آخه مگه یک شارژ 1000 تومانی چه ارزشی داره که می خوای اینا همه چیزو به خودت بخری ها؟ تا دیر نشده برگرد همه ی اینایی که گفتم رو پس می گیرم تا می دونی از این فرصت استفاده کن و گرنه اگه شوو رو بزنی دیگه راهی نداری.پنهان کننده: شارژ رایگان !!!نظرم عوض شد به جای 50 تا شارژ 1000 تومانی 10 شارژ 1000 تومانی می زارم، تازه فهمیدم آدم نیازمند شارژ کمه. وقعا که. الهی دیگه همین الان بمیری اگه شوو رو بزنی.پنهان کننده: شارژ رایگان !!!تو قسمت بعدی یک فایل تکست هست که می تونین دانلود کنین ولی الهی حرومت شه مرتیکه.پنهان کننده: شارژ رایگان !!!بیا اینم لینک دانلود ولی حرومت شه الهی خیر نبینی تو زندگی. هر چی بهت بگم کمه. بیا اینم لینک دانلود، الان خیالت راحت شد؟ شارژ رایگانپنهان کننده: رمزآها دیدی رمز داره فایل؟ آره داره و اگه رمز رو می خوای باید هی یکی از این هارو بدی تا عمل کنه یکیشپنهان کننده: رمزکد PHP:
mohmmid
roohani
ali
zahra
to
khoobi?
hi
hello
love
life
mohammad
zarih