Diretide - حالت جدید دوتا 2 برای هالووین

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #4
    FCB
    FCB آنلاین نیست.

عنوان کاربر
    مدیر ارشد
    شماره عضویت
    6
    یوزرنیم استیم
    FCB
    به نظر من فقط هم نباید روی سرقت کردن آب نبات های حریف تمرکز کرد !

چرا که خودمون تست کردیم و مشاهده شد اونها میرفتن کریپ میزدن آب نبات جمع میکردن ما هم میرفتیم اونها رو میکشتیم اما باز هم گلد اونها بیشتر ما بود هم لولشون پس سریع Buy Back میکردن و ما رو میکشتند.

یک استراتژی هم بگم که خیلی کار آمد هست:

پنهان کننده: استراتژی
    rattletrap fullshadow shaman fullundying fulltinker fullantimage full

چگونکی کار با این استرتژی:

خب Clockwerk از آب نبات ها محافظت میکنه و سه هیروی دیگر یعنی Shaman, Undy, Tinker به لول آپ میپردازند و Anti-Mage هم به دنبال سرقت آب نبات هاست.

حالا وقتی Clock آیتم آورد و لول آپ شد + سه هیروی فوق تونستن Ult خودشون رو بگیرن میرن طرف Candy Bucket تیم مقابل و اسکیل هاشون رو میزنن و Anti-Mage اونها رو برمیداره میره...

ما خودمون این استراتژی رو تست کردیم و من خودم Tinker بودم فقط به جای Clock و Anti-Mage ما Invoker و فکر کنم Witch Doctor داشتیم.

یک باگ هم بگم که دیگه کامنتم کامل بشه:

ما در قسمت Candy Bucket تیم Radiant بودیم که ثانیه 7 بود ما هم 10 تا عقب بودیم اونا هم بیخیال دفاع شده بودن روشان هم پلو ما بود داشت یکی رو میزد :دی

وقتی Time تموم شد نوشت Dire Win ما هم چقدر ذوق کردیم. اما جالبه همون موقع که تایم تموم میشه روشان میخواد بره Pudge رو بزنه که در تیم مقابل و در Fountain هست.

که میره تو Fountain ما هم چیزی نمیبینیم جز روشان که داره Hpش کم میشه خلاصه از 160k ای که Hp داره به 140k رسید اما برگشت شروع کرد به هبروهای ما رو زدن ! ما هم میتونستیم هیرو ها رو تکون بدیم...

من اونجا Storm بودمو فقط من نمردم اونم به خاطر Ult که داشتم که تازه بعد اینکه 4 تا از ما رو کشت رفت تو فارم نشست تا بکشیمش !

این هم تصاویر:
    پنهان کننده: تصاویر
    Storm 1
    Storm 2

با وجود تمام این حرف ها باز هم همه چیز بستگی به بازی شما و استفاده از فرصت ها در حین بازی داره گرچه بهترین هیرو ها و... رو داشته باشید.
    ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست می‌یابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.

- جبران خلیل جبران

2. 2 کاربر مقابل از FCB عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

Amin-Wanted (11-02-2012),MasterJoint (11-02-2012)

کلمات کلیدی این موضوع