gta v rank 94 دارم با compendium 2015 برای dota 2 لول کتاب 22
کلی هم ماشین دارم از جمله ماشین osiris که تو اپدیت اخریش بود
ده دلار هم خرج لول آپ کتاب کردم دوستان قیمت واقعا مناسب فقط خود GTA V قیمتش 170 تومن!
قیمت 140 تومن
هرکی خواست پیام خصوصی بده
gta v rank 94 دارم با compendium 2015 برای dota 2 لول کتاب 22
کلی هم ماشین دارم از جمله ماشین osiris که تو اپدیت اخریش بود
ده دلار هم خرج لول آپ کتاب کردم دوستان قیمت واقعا مناسب فقط خود GTA V قیمتش 170 تومن!
قیمت 140 تومن
هرکی خواست پیام خصوصی بده
مشخصات Dota رو هم بنویسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لول خود دوتا 40 لول کتاب 22 هست من زیاد دوتا بازی نکردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Rankشما در دوتا 2 چند هست هم سولو و هم پارتی بعد سه شوال داشتم که البته خیلی ربط نداره چرا استیم شما با استیم معمولی فرق داره
اصن رنک بازی نکردم! بعدشم اصل اکانت gta v با رنک 94! وکتاب لول 22 دوتاست اگه رنک بازی میکردم حتما رو رنک رو هم اینجا مینوشتم مارکت استیم هم باز هست میتونید آیتم خرید فروش کنید!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
روی استیم تم نصب کردم!
Up.................up
داداش همه دنبال لول و رنک دوتا هستن gta زیاد مد نظر نیس .. اینم بگم درسته کلی وقت گذاشتی براش ولی اگه یکم به دوتا برسی به نظر من خریدار بیشتر میشه
یا علی ...
یعنی میگی رنک دوتا رو بالا ببرم خوب اونطوری باید قیمت رو بیشتر کنم الان قیمت سی دی کی gta تنها 180 تومن تازه رنکم توی جی تی آی 94!!! تازه دوتا کتاب گرفتم واسه لول آپ هم 10 دلار خرج کردم.دیگه رنک رو ببرم بالا که به این قیمت نمیدم!!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قیمت رو به 120 کاهش دادم واقعا دارم مفت میدم اکانت رو ....
اینجا انجمن دوتا هست بعید می دونم کسی gta بازی کنه کسی هم بخواد gta بازی کنه نمیره 180 تومن پول بده تو سرور استیم بازی کنه
باید دنباله انجم gta بگردی![]()
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©