آموزش هیروی Anti-Mage - دوتا 2

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 93

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1

عنوان کاربر
    کاربر ثابت انجمن
    شماره عضویت
    3565
    نقل قول نوشته اصلی توسط [DR.[mmL نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    1. دست اول هم شما بلینک کردی و مردی ولی دست دوم اصلا نشمردی و حاضر نبودم ( اون همه گفتم w8 چشماتون سالم بودن آره ؟؟؟؟؟ کلا داشتید به کیبورد نگاه میکردید ؟؟؟ عججججب !!!!)

2. میتونستید هر آیتمی رو امتحان کنید

3. خودتون گفتید bo3 قبوله

3. دست آخر هم گفتم تلافی دست سوم که شما زودتر اومدی بود .... 40% جونتون رفت نه 90% ( تازه خوب بود من دست آخر به ایلوژن اتک میدادم جونم تا1% رفت و با همون بردمتون )
    1- آماده نیستم یعنی چی ؟! آمادگی جسمی روحی میخواست فانتوم قبل از اینکه آنتی بپره کنارش ؟ مانتا باز کردم دارم اتک میدم شما هم اتک بده ... خودت اتک ندادی ... میخواستی بدی ... به من ربطی نداره ... باختی اون دست

2- شما که چشمت سالمه ولی زبانت انگار سالم نیس ... نمیتونستی بنویسی 3 دست بازی میکنیم هرکی 2 دست برد تمومه ؟! شاید یکی بود این اصلاحات رو نمیدونست مثل Bo3 ... که اگه میدونستم میخوای اینقدر کم بازی کنی 100 سال سیاه اگه قبول میکردم

3- قرار بود بفهمیم کدوم هیرو میزنه ... نه دوئل بین من و شما ... اینکه کدوم هیرو میزنه هم بچه بازی نیس با به قول شما Bo3 معلوم شه ... حتی بعضی ها میرن 50 دست هم تست میکنن با آیتم های مختلف ... ولی شما انگار داشتی با من دوئل میکردی نه تست هیرو

4- خوبه بعد از اینکه رفتی گفتم من نمیدونستم منظورت از Bo3 چی بود دوباره بیا که نیومدی ... اینطور مسابقه ای قبوله که یکی از شرکت کننده ها اصلا ندونه قراره چند دست بازی کنن ؟
    ویرایش توسط Deadking : 08-23-2015 در ساعت 11:20 PM

2. کاربر مقابل از Deadking عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Fery (11-02-2016)

3. Top | #2

عنوان کاربر
    کاربر عالی
    شماره عضویت
    1891
    یوزرنیم استیم
    MrmmL
    نقل قول نوشته اصلی توسط Deadking نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    1- آماده نیستم یعنی چی ؟! آمادگی جسمی روحی میخواست فانتوم قبل از اینکه آنتی بپره کنارش ؟ مانتا باز کردم دارم اتک میدم شما هم اتک بده ... خودت اتک ندادی ... میخواستی بدی ... به من ربطی نداره ... باختی اون دست

2- شما که چشمت سالمه ولی زبانت انگار سالم نیس ... نمیتونستی بنویسی 3 دست بازی میکنیم هرکی 2 دست برد تمومه ؟! شاید یکی بود این اصلاحات رو نمیدونست مثل Bo3 ... که اگه میدونستم میخوای اینقدر کم بازی کنی 100 سال سیاه اگه قبول میکردم

3- قرار بود بفهمیم کدوم هیرو میزنه ... نه دوئل بین من و شما ... اینکه کدوم هیرو میزنه هم بچه بازی نیس با به قول شما Bo3 معلوم شه ... حتی بعضی ها میرن 50 دست هم تست میکنن با آیتم های مختلف ... ولی شما انگار داشتی با من دوئل میکردی نه تست هیرو

4- خوبه بعد از اینکه رفتی گفتم من نمیدونستم منظورت از Bo3 چی بود دوباره بیا که نیومدی ... اینطور مسابقه ای قبوله که یکی از شرکت کننده ها اصلا ندونه قراره چند دست بازی کنن ؟
    1. من گفتم دو طرف باید آماده باشن و بشماریم و شما هم قبول کردی ولی دست دوم درجا پریدید و bash زدید در حالی که من داشتم صفحه ی آیتمارو میدیدم و دستم روی کیبورد نبود اصلا با اینکه هر چقدر w8 تایپ کردم و اتک هم ندادم شما دنبال بهونه بودید که بازنده اعلام نشید

2. شما که انقدر ادعا داری و در مورد بازی های ti نظر میدی چجوری نمیدونستید bo3 چیه ؟؟؟ ( اگه هم نمیدونستید چرا قبول کردید و یا نپرسیدید؟؟؟؟؟؟ )

3. بازم میگم شما میتونستید امتحان کنی و منم بیکار نیستم مثل شما که ساعت 12 بیام 50 دست بازی کنم

4. شما که نمیدونستی BO3 چیه چرا اصلا قبول کردی ویا چرا نپرسیدید ( با این همه ادعاتون بعید بود ندونید )

در کل اگه هم میخواید قبول نکنید باختتونو به قول دوستمون واسه کسی که فکر میکنه از بقیه بیشتر میفهمه (در صورتی که همش ادعا هست ) سخته قبول کنه باخته
    1891 01450728361