ولی پشیمون شدم medusa یه جورایی اگ خوب فارم کنه میخورتش مگر این ک 2 تا divn بیاره
ولی پشیمون شدم medusa یه جورایی اگ خوب فارم کنه میخورتش مگر این ک 2 تا divn بیاره
pishva (02-23-2016)
arcwarden لیت گیم آنتی میج رو خیلی خیلی راحت میزنه بازی بوده با محمد ( mohammad ) رفتم آنتی میج بودم تو 38 مین 700 lh زدم ولی آخرش arc warden زد منو بردنهیچ راهی نبود واقعا.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (02-23-2016)
آقا خواهشا اینجوری نگین این هیرو ضداونه اون ضد اینه الان counter هیرو ها استراتژی هست .
برای مقابله با am پوش سریع بهترین راه هست ولی اگه میخواین برین late باید core زیاد داشته باشین با یک core نمیشه late game کنترلش کرد ... مثلا ember mid و pa safelane و ... یا حتی 3 core .
What happened ? Axe happened
pishva (02-23-2016)
خب مشکل اینه ک معمولا بازی ها تا 40 min طول میکشه حداقل ؛ اونایی هم ک زود تر تموم میشه یا تیم مقابل خیلی nooban یا خیلی قوین سری تمومش میکننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی اگ فارم کنه و ایتم بیاره میشه بگی چی جوری میشه زدش
ب جز این هر 5 تا بریزن رو سرش و سه چهار تا stun بکننش تازه بازم شاید بتونه در بره ... void هم اگ ulti
کنه اگ یه hart و manta داشته باشه تمومه
اخه لامصب silencesham کنی manta میکنه در میره باز
خیلی رو مخه ولی من چند بار با lc تونستم بزنمش ولی بازم اخر بازی میاد یه manta میکنه بعدش ulti بعد ......
pishva (03-06-2016)
همين ديگه دوستمون بالا داره ميگه ديگه اگه جلوي am بازي ميكنيد بايد بازي رو سريع تموم كنين و اجازه فارم راحت بهش ندين ، خيلي وقتا همين نحوه عمل كردن مهمتر از پيكي هست كه جلوي يه هيرو خاص ميديد
pishva (03-06-2016)
در کل فکر میکنم هیروی های تانک میزننش|||
یا مثلا یه سایلنسر و یه گنکر با هم ^_^
در کل فکر میکنم اینا خوب میزننش :
Axe - Ursa - Alchemist - Terrolblade - Abadon - legion commander - Life stealer
اگرم آخر بازی میخواید بزنیدش اینا خوبن فکر کنم|||
Spacter - Terror blade - phantom lancer
در کل اونایی که ایلوژن دارن نمیدونم چرا احساس میکنم میزننش![]()
کلا به نظرم یک همکاری تیمی میتونه انتی میج رو فلج کنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Lifestealer - Alchemist شک دارم بتونن بزننش
ولی spectre تست کردم ، میزنه آنتی میج رو به شرط اینکه تحت شرایط بازی فارمش از آنتی میج بیشتر باشه ، برابر هم باشه فکر کنم باز هم میزنه انتی میج رو.
هیرو های illusion دار هم خیلی آنتی میج رو اذیت می کنن درسته.
ولی از همه ی این ها بگذریم کسی که با آنتی میج خوب بازی کنه ، هیچ هیرویی راحت نمیتونه بزننش ، چون بالاخره مکانیزم فرار blink داره ، و به نظرم هیرو هایی که مکانیزم فرار دارن رو باید به سبک تله (دونه ریختن هم میگن بش) میتونی بکشی یعنی به قصد کشتن آنتی میج نمی تونی بکشیش ولی به قصد دفاع می تونی بکشیش ! یعنی آنتی بیاد تو درگیری که کیل بگیره ، با یک برنامه ریزی و team fight جوری آنتی میج رو بزنین که حتی بلینک هم نتونه نجاتش بشه . ولی هرجوری حساب می کنم تک به تک نمیشه زد چون نهایت با blink فرار می کنه !
"I'm the beast of bedtime tales."
lifestealer? فوقش بتونه استرنجا رو بزنه.
legion? یه منتا میخواد خودش جمع می کنه میره.
abadon? rly?
ursa? منتا می کنی ایشونم میره اون گوشه موشه ها.
axe? تانک خوبیه ... تا مین 30-35 قویه.
terror هم هی ببگی نگی...
آخه بچه جون تو که حتی حوصله نداری وقت بزاری ببینی نظر مال کی بوده چرا میای نظرمیدی الکی؟
اون موقع هیچ کس برای آنتی این آیتم رو نمیرفت پست مال 2014 بوده.....
06-19-2014, 11:58 pm
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
FCB (10-21-2016),samdeloges (10-21-2016)
۱- آیتم eye of skadi با اسکیل ۱ش کار میکنه تصحیح کنید
۲- هیرو sky رو به راحتی میزنه pugna هم همینطور
هم اوایل بازی هم آخر بازی
ب جای این دوتا
هیرو PA و CK و ... بگذارید که AM رو از تیم حذف میکنن
Viper (04-29-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©