اینجوری هم که میگین pay to win نیست . قبول دارم پول توش خیلی تاثیر داره ولی بدون پول هم میشه از بازی لذت برد .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینجوری هم که میگین pay to win نیست . قبول دارم پول توش خیلی تاثیر داره ولی بدون پول هم میشه از بازی لذت برد .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
حرف شما قابل قبوله اما وقتی با یکی میوفتی که هیرو خریده یه عالم کارت های لجندری داره اونقت دیگه میفهمید با پول میتونید خیلی سریع به رنک یک هم برسیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
w3c (09-03-2015)
بله گفتم که حرفتونو قبول دارم . اما meta فعلی هارت استون جوریه که با دک های کنترل ( دک های کنترل تعداد لجندری ها و داستش خیلی بیشتره ) نمیتونین زیاد پیش روی کنین . در حال حاضر خیلی دک ها هستن که بدون لجندری هستن و خیلی خیلی هم خوب عمل میکنن .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی قبول دارم که پول توش خیلی تاثیر داره .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
n.0 n@me (09-03-2015)
آیدی من در بازی HearthStone بتل نت BattleNet ایدی ایرانی VerseWis#2561 بلیزارد Blizzard
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©