خوب ميريم سر بخش لول گرفتن
اين هيرو 2 نوع lvl گيري دارد 1 نوع است که lvl 1 ميگيرن اول بازي و يه نو ع ديگه هست که تا 2و3 تموم نشده نمي گيرن من 1 توضيح ميدم
1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
11-
12-
13-
14-
15-
16-
17-
18-
19-
20-
21-
22-
23-
24-
25-
خوب ميريم سره بحث شيرين ايتم ها
من ايتم ها رو ميگم و کاربرد ها رو ..بازيکن بايد بستگي به شرايط بازي انتخاب کند
اين ايتم مي تواند در لاين که هستي بسيار بهت کمک کند چون با str و دميجي که بهت ميده اول بازي مي توني به راحتي
يه ميني تانک خوب بشيشما با يه بار زدن و يا حدا کثر 2 بار زدن ديگه مانا براي کار ديگري نداريد پس بهتر است ته جيبتون
باشهخوب هر چه قدر گولد تهش موند اينو بگير تا بهت قدرت اوليه رو که لازم داري بده
اينم مي توني بگيري چون کمي جلو تر بايد بگيري براي کامل کردن برخي از ايتم ها البته برا همين هم نيستا به هر چيزي
که داري يه +2 خشگل ميده ..اينو من بيشتر توصيه ميکنم تا
البته اگه تو لاين کرم ريز باشه بهتره همون اب بگيري تا hp کم شد بزنه و دوباه بري جلوش قد علم کني
در کمي جلوتر
بايد اينو گرفت ديگه چون ديگه کمکم بايد رفت سره کيل ها و البته حواست بايد باشه خفت نشي اگه ديدي داري ميشي با
اين ايتم مي توني بهتر در بريخوب ما پيش زمينه اين ايتم داريم پس بهتره هر چه زود تر دست بکار بشيم و اين ايتم
ببنديدم تا جا براي ديگران هم باشد ..
در کمي جلو تر
حالا وقتشه که بين ايتمو
يکي رو انتخاب کني .البته
اين هم بستگي به شرايط داره خودم به شخصهميدم چون هم اتک اسپيد و هم تانک تر ميشي البته ايتم
نبايديادمون بره چون اين ايتم ms بالا تر و البته دميج بيشتر و قدر حرکت inv به شما ميده....
ديدم مي بندن چون اين ايتم ارمور کم ميکنه و به راحتي مي تواند با 6 گارد مچ شود ولي به نظر خودم يک ايتم اضافي براي
اين هيرو مي باشد و بهتر است ايتم هاي ديگري ببنديد تا اين ايتم...اين ايتم خوب به شما کمک مي کند تا تانک تر از قبل
باشيد تا بتوانيد به راحتي به بين هيرو هاي ديگر رفته و 1کيو خفت کنيد و بر گرديد ....شما اين ايتم بايد ببنديد و وقتي که
بستيد چند راه جلوي شما قرار مي گيرد که يکي از اين راه ها اين است که بريد اين ايتم نبديل بهتا بتوانيد جلوي اتکر ها
عمل کرد بهتري داشته باشد يا مي توانيدببنديد و تبديل به
بشودخودم به شخصه
ترجيح ميدم ..
اين ايتم نيز مي تواند کمک هاي شاياني به اين هيرو کند با اتک اسپيد و دميجي که ميدهد بيشتر و بيشتر + خود را نشان
مي دهد البته نبايد به str که اين ايتم ميدهد ناديده بگيريم
اين ايتم هم مي تواند به شما کمک کند هم به تيم ولي بهتر است نريد طرفش اگه کاربردش بلد نيستيد
ميريم سره ليف هاي اين هيرو
1_بهتر است اين ايتم ببنديد نسبت به 2 ايتم هاي ديگر چون به نظر من خيلي بيشتر مي تواند کمک کن به گارد تا سي
تنيک و مدنس
2_
3_
در اخر
اين ايتم رو ببنديد چون شما يک strهستيد و بايد خوي خود را نگه داريد بهتر است اين ايتم رو ببنديد چون هم تانک بهتر و هم
سگ تر و هم دميج خوبي مي دهد
اين ايتم رو بايد براي گارد بست چون گارد نياز شديدي به اتک اسپيد دارد و اين ايتم مي تواند اين نياز رو بر طرف کند و البته با
ارمور که ميدهد با عثکمتر اسيب ديدن شما مي شود
خوب اين ايتم به نظر من بهترين ايتم تو orbهاست براي اين هيرو چون به راحتي با ارمور - که ميدهد باعث ميشود که اين ايتم
با 6 اين هيرو مچ شود و هر چه سريع تر نابود شود دشمن
ايتم خوبي مي تواند در اخر بازي براي گارد باشد
اگر در تيم مقابل لول زن سگي وجود دارد و در تيم شما . کل تيم رو شما باشد حتما اين ايتم رو ببنديد اگر نا شما داره فاني
رو ودا مي گوييدو هم تيمي هاي شما مي مانند و گرگ هاي دشمن
خوب چه تو بخواي چه نخواي اخر بازي اينو بايد ببندي
و اينم در اخر مي تواند کمک شاياني به تو کند و براي بهتر پوش دادن لاين ها نيز محشر است
استراتژي : هيروي شما کر... هست پس دقت کنيد که فقط گولد کنيد و در درگيري ها حضور مستمر داشته باشيد تا xp و gold شما سريع تر بالا بيايد
در وسط بازي شما سعي کنيد هيرو ها رو تنها گير بياريد . و تو .............
در اخرم شما بريد وسط و بندري قر دهيد چون شما شکست ناپذير هستيد
.خوب ميريم سره مچ هاي اين هيرو
همه اي هيرو ها با اين هيرو مچ مي باشند ولي چند تا مثال مي زنم من
اين هيرو با لول هاي خود مي تواند به راحتي بهشما کمک کند
داشتن ston
خوب اين هيرو با لول هاش با بيشتر هيرو ها مچ مي باشد
با ston و sw
او نگه مي دارد و گارد مي تواند اب گوشت درست کند
خوب ميريم سره ضده ها
اين هيرو تمام هيرو هاي دوتا رو مي زند ( ويد رو هم زد ) ولي اگه به معناي ضد مي خواهيم رجوع کنيم هيرو هاي dwميشن
نمي تونه تکون بخوره جلوت ..
هر چي من دارم مينويسم به خاطر 6 گارد بايد از اين هيرو فاصله بگيرن
لازم به گفتن نيست
بيش از اندازه گوشته جلو گارد
کلام اخر:
من با هدف اموزش برتر شروع به نوشتن اين اموزش کردم..خوب شما ميايد و ميگيد خوبه يا نه ولي واقعيت خودم از اين اموزش خوشم مياد و به نظر خودم ميتونه يکي از بهترين اموزش هاي اين سايت ميتونه باشه (تا نظر شما چي باشه ..)
لذت ببريد
محمد سجاد زرگري

LinkBack URL
About LinkBacks

اين ايتم مي تواند در لاين که هستي بسيار بهت کمک کند چون با str و دميجي که بهت ميده اول بازي مي توني به راحتي
شما با يه بار زدن و يا حدا کثر 2 بار زدن ديگه مانا براي کار ديگري نداريد پس بهتر است ته جيبتون
خوب هر چه قدر گولد تهش موند اينو بگير تا بهت قدرت اوليه رو که لازم داري بده
اينم مي توني بگيري چون کمي جلو تر بايد بگيري براي کامل کردن برخي از ايتم ها البته برا همين هم نيستا به هر چيزي
اينو من بيشتر توصيه ميکنم تا
البته اگه تو لاين کرم ريز باشه بهتره همون اب بگيري تا hp کم شد بزنه و دوباه بري جلوش قد علم کني
بايد اينو گرفت ديگه چون ديگه کمکم بايد رفت سره کيل ها و البته حواست بايد باشه خفت نشي اگه ديدي داري ميشي با
خوب ما پيش زمينه اين ايتم داريم پس بهتره هر چه زود تر دست بکار بشيم و اين ايتم
و
يکي رو انتخاب کني .البته
ديدم مي بندن چون اين ايتم ارمور کم ميکنه و به راحتي مي تواند با 6 گارد مچ شود ولي به نظر خودم يک ايتم اضافي براي
اين ايتم خوب به شما کمک مي کند تا تانک تر از قبل
شما اين ايتم بايد ببنديد و وقتي که
تا بتوانيد جلوي اتکر ها
ببنديد و تبديل به
بشودخودم به شخصه
اين ايتم نيز مي تواند کمک هاي شاياني به اين هيرو کند با اتک اسپيد و دميجي که ميدهد بيشتر و بيشتر + خود را نشان
اين ايتم هم مي تواند به شما کمک کند هم به تيم ولي بهتر است نريد طرفش اگه کاربردش بلد نيستيد
بهتر است اين ايتم ببنديد نسبت به 2 ايتم هاي ديگر چون به نظر من خيلي بيشتر مي تواند کمک کن به گارد تا سي
اين ايتم رو ببنديد چون شما يک strهستيد و بايد خوي خود را نگه داريد بهتر است اين ايتم رو ببنديد چون هم تانک بهتر و هم
اين ايتم رو بايد براي گارد بست چون گارد نياز شديدي به اتک اسپيد دارد و اين ايتم مي تواند اين نياز رو بر طرف کند و البته با
خوب اين ايتم به نظر من بهترين ايتم تو orbهاست براي اين هيرو چون به راحتي با ارمور - که ميدهد باعث ميشود که اين ايتم
ايتم خوبي مي تواند در اخر بازي براي گارد باشد
اگر در تيم مقابل لول زن سگي وجود دارد و در تيم شما . کل تيم رو شما باشد حتما اين ايتم رو ببنديد اگر نا شما داره فاني
خوب چه تو بخواي چه نخواي اخر بازي اينو بايد ببندي
و اينم در اخر مي تواند کمک شاياني به تو کند و براي بهتر پوش دادن لاين ها نيز محشر است
اين هيرو با لول هاي خود مي تواند به راحتي بهشما کمک کند
داشتن ston
خوب اين هيرو با لول هاش با بيشتر هيرو ها مچ مي باشد
با ston و sw
او نگه مي دارد و گارد مي تواند اب گوشت درست کند
نمي تونه تکون بخوره جلوت ..
هر چي من دارم مينويسم به خاطر 6 گارد بايد از اين هيرو فاصله بگيرن
لازم به گفتن نيست
بيش از اندازه گوشته جلو گارد