والا اون پستی که من دیدم ایشون مستقیم اسم سایتی رو نبرد!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
والا اون پستی که من دیدم ایشون مستقیم اسم سایتی رو نبرد!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
یه بحثی بشه در مورد کراتین یا هر چیز دیگه مثل سخت افزار ، این وسط یکی بیاد لینک یه فروشگاهی رو بزاره و تجربه ش رو از خرید بگه یا ... مشکلی نداره
ولی تبلیغات سایت های مرتبط با دوتا 2 و استیم و حتی گاهی اوقات فروشگاه بازی ، خلاف قوانینه ، دلیلیش هم اینه که مدیر سایت های مرتبط مثل کاهش پینگ میان ایتجا تبلیغات میدن ،
وقتی شما اینجور سایت ها رو معرفی میکنید و مستفیم یا غیر مستقیم در حال تبلیغات هستید ، هم دیگه سایتی اینجا برای تبیلغات هزینه ای پرداخت نمیکنه ! و هم حق اون سایتی که اومده هزینه پرداخت کرده تا تبلیغش در سایت قرار بگیره ضایع میشه
اگ قرار باشه معرفی اینجور سایت ها آزاد باشه یا برای همه باید آزاد باشه یا هیچ کسی ،که اگه بخواد برای همه آزاد باشه از فردا فقط باید تبلیغات ببینیم اینجا !
در هر صورت کاربر یا حتی بازدیدکننده ای که عضو نیست ، مجاب میشه که لینک رو با پیام خصوصی و.. ازشون بپرسهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آزاد باشه ؟ از فردا همه میان اینجا عضو میشند میگن ما یه کاهش پینگ سراغ داریم که خوبه هر کسی خواست پیام بده! اینجا میشه ایستگاه تبلیغاتی
اوکی این رو یادم میمونه.(بالحن خوب در نظر بگیرید) ، که سوء تفاهم نشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط ATER : 01-11-2016 در ساعت 06:58 PM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©