نوشته اصلی توسط
Mohammad_ai69
من روال رو به شما گفتم وگرنه من همیشه به سایت میام و پست های شما رو میبینم شما همیشه در حال کمک و در عین حال پست های مفیدی دارید اما افرادی که یهو به یه پستی میرسن معمولا اموزش یا بخشی از سایت رو به عهده میگیرن
من خودم رو میگم بهتون کاری به دیگران ندارم ، روزی که وارد به سایت شدم فقط قصدم گیفت بود که بتونم بازی کنم که گیرم نیومد چون کم بود و پولی ، تنها سایت ایرانی بود که مجانی به قید قرعه گیفت میداد بعد یکی از دوستام که سال 2009 توی استیم اشنا شده بودیم توی اوایل 2012 بهم گیفت داد اون موقع هر بازی که میخریدی 2 گیفت داشت که گیفتا بین 60 تا 90 تومان فروش میرفت ، بعد من خودم مسولیت گیفت رو بر عهده گرفتم بیش از 50 نفر رو اوردم دوتا 2 ، اصلا هیچکسم بهم نگفته بود این کارو کن فقط دوست داشتم دیگرانو خوشحال کنم بعد ها توی پرسش و پاسخ فعالیت کردم یه بار میلاد متخصصم کرد و بنا به دلایلی 1 ماه نیومدم و کاربر معولی شدم بعد باز اومدم ناراحت شدم دلیل رو خواستم و بهم گفتن فعالیتت کمه ، دوباره فعالیت کردم شدم متخصص تا به اینجا رسید ، الان هم اگر مدیر موافقه پست من رو بدن به شما ، من بشم کاربر معمولی ، برام فرقی نمیکنه اصلا
زیاد نوشتم که تو دلت نباشه ، من تک تک کاربرانو دوس دارم برا همین فعالیت میکنم وگرنه هیچوقت منم از این پست های به قول دوستان یهومیی نگرفتم