من خودم هم به محمد رای دادم. ای کاش نظرسنجی رو بین پوریا و محمد میزاشتی...
تاپیک 2 سال پیش رو نگاه کردم چه جوابای چرت و پرتی داده بودم خخخ.
ی چیزی هم بگم پستم نامربوط نباشه :دی
میلاد تا حالا زیر گاز رو صابون کشیدی؟ :smile67::smile78:
MOHAMMAD
FCB
من خودم هم به محمد رای دادم. ای کاش نظرسنجی رو بین پوریا و محمد میزاشتی...
تاپیک 2 سال پیش رو نگاه کردم چه جوابای چرت و پرتی داده بودم خخخ.
ی چیزی هم بگم پستم نامربوط نباشه :دی
میلاد تا حالا زیر گاز رو صابون کشیدی؟ :smile67::smile78:
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
یعنی فقط میخوام شونصدتا اکانت فیک بسازم بهت رای بدم...بعدش حسابی باهات کار دارم خخخThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پوریا دلم تنگ شده واسه وقتی که میرفتیم دوتا...دقیقا" 2 ماه بیشتره بازی نکردمانقدر دوست دارم مثل قدیما بری Rune برداری دینایش کنم خخخ
![]()
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
pishva (03-07-2016)
Tiny - Magnus رو یادته رونه ایلوژن برداشتی چه گندی ردی؟ :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه کی؟ یادم نمیاد. من اصلا تا حالا Tiny بازی نکردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
یادته ی سری با مگنوس رفتی رونه Regen برداری HPایت هم کم بود منم روبیک اون نزدیکا بودم دینایش کردم؟ خخخ. حتی میدونستی این کارو میکنم skwer کردی برسی نرسیدی :smile:
pishva (03-07-2016)
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اتفاقا قبلا چندتا عکس گذاشته بودم
این هم عکس :
#موقت
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteنه
-----
این تاپیک باید قفل بشه دیگه ، نه ؟
باو خوشتیپ :studmuffinplz:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سوالات ته کشید به نظرم بهتره بریم نفر بعدی
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©