پوریا در نرو رفیق نفر بعدی خودتی هاها
MOHAMMAD
FCB
پوریا در نرو رفیق نفر بعدی خودتی هاها
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (03-07-2016)
یعنی فقط میخوام شونصدتا اکانت فیک بسازم بهت رای بدم...بعدش حسابی باهات کار دارم خخخThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پوریا دلم تنگ شده واسه وقتی که میرفتیم دوتا...دقیقا" 2 ماه بیشتره بازی نکردم انقدر دوست دارم مثل قدیما بری Rune برداری دینایش کنم خخخ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
pishva (03-07-2016)
Tiny - Magnus رو یادته رونه ایلوژن برداشتی چه گندی ردی؟ :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اتفاقا قبلا چندتا عکس گذاشته بودم
این هم عکس :
#موقت
نهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
-----
این تاپیک باید قفل بشه دیگه ، نه ؟
باو خوشتیپ :studmuffinplz:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سوالات ته کشید به نظرم بهتره بریم نفر بعدی
نه کی؟ یادم نمیاد. من اصلا تا حالا Tiny بازی نکردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یادته ی سری با مگنوس رفتی رونه Regen برداری HPایت هم کم بود منم روبیک اون نزدیکا بودم دینایش کردم؟ خخخ. حتی میدونستی این کارو میکنم skwer کردی برسی نرسیدی :smile:
pishva (03-07-2016)
عکس saved حالا تا صبح بنویس موقت HAHA
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (03-07-2016)
سلام به همه
سرزده میام یه چی میگم میرم
میلاد نظرت راجب آینده چیه ؟؟؟ تاحالا چند درصد به هدفی که برای خودت تعیین کردی رسیدی ؟ هدفت ربطی به دوتاباز داره ؟
در کل نظرت رو راجب آینده سایت بگو
امیدوارم که موفق باشی
نظر میلاد به نظر شما نزدیکه , وسلام و علیکم و ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه دوتا و نه سایتی در مورد دوتا نمیتونه هدف آدم در زندگی باشه(در ایران) ولی چیزی که الان میبینیم نصف چیزی که منو قانع کنه نیست
چه دوتاباز ، چه سایت های دیگه
آینده مزخرف و مبهمی پیشرو دارم ، چون سال دیگه بعد تموم شدن درس باید برم سربازی
و فقط امیدوارم شهر خودم باشم تا بعد از ظهر ها بتونم بیام به سایت هام سر بزنم !
تشکر ، همچنین شما
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©