من یه کم راه بیای sf رو خریدارم.
من یه کم راه بیای sf رو خریدارم.
pishva (03-18-2016)
والا همین الانشم آرکانا sf رو زیره 115 هزار تومن (بلکه بیشتر) جایی دیگه نمیتونین پیدا کنین...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (03-20-2016)
قصد جسارت ندارما ولیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم بخوام بخرم اون 25 تومنو میزارم روش از یه جایه معتبر و بدون دردسر واسطه و اینا میخرم
حالا کاری با این حرفا ندارم (من یه کم تنبلم :d) ولی انشالله واسه شمام مشتری خوبی پیدا بشه
ویرایش توسط Creasy : 03-18-2016 در ساعت 09:48 PM
خوبه حالا گفتم میتونیم با واسطه ی معتبر پیش ببریم کارمون رو.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امیدوارم شما هم فروشنده خوبی پیدا کنید.
pishva (03-20-2016)
داداش خیالت از بابت این که با این قیمت بهت آرکانا میرسه راحت راحت باشه چون واسطه یکی از اعضای همین سایت ( محمد یا اون یکی محمد) هست و اونا که دیگه برا 89 تومن خودشون رو بعد از کلی سال توی این سایت خراب نمیکنن که.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
والا داداش من حرفی ندارم چون میخوام ارکانا اس اف رو بخرمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط Creasy : 03-20-2016 در ساعت 12:57 AM
pishva (03-20-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©