سلام میخواستم بپرسم کیبورد razer blackwidow tournament edition chroma برای بازی خوب هسش ؟ تصمیم دارم بخرمش گقتم یه نظری از بچه ها و دوست عزیزمون آتر عزیز بپرسم![]()
سلام میخواستم بپرسم کیبورد razer blackwidow tournament edition chroma برای بازی خوب هسش ؟ تصمیم دارم بخرمش گقتم یه نظری از بچه ها و دوست عزیزمون آتر عزیز بپرسم![]()
بهترین مکانیکی ها فعلاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ASUS STRIX TACTIC PRO قیمت 410
COUGAR 700K قیمت 490
Steelseries 7G قیمت 380
هر کدوم رو بگیری خوبه
anti ghosting یه فناوری هست که باعث میشه هر چقدر سریع و پشت هم دکمه ها رو بزنی کیبورد تشخیص بده و قاط نزنه و دقیق پشت هم پیام هاش رو برای سیستم ارسال کنه.
بهتر سمت ریزر نری جز این که خرابی زیاد داره نسبت به کیبورد هایی که معرفی میکنم برتری نداره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بهترین مکانیکی ها فعلا
ASUS STRIX TACTIC PRO قیمت 410
COUGAR 700K قیمت 490
Steelseries 7G قیمت 380
هر کدوم رو بگیری خوبه
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
اگر از لحاظ سر و صدای کیبورد مشکلی نداری بخرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteدستت هم که تند باشه بدتره!
من tournamentش رو ندارم و blackwidow chroma خالی هست اما فکر نمیکنم خیلی فرق داشته باشن. به خاطر فناوری عملکرد ۴ میلیمتری که داره سر و صداش زیاده.
دکمه رو ۴ میل ببری پایین عمل کرده حواست باشهتازه فارسی هم نداره مثل من باید از روی حافظه خودت تایپ کنی
عکس خواستی بگو میفرستم. insta هم بری #chroma یا #blackwidowchroma رو سرچ کنی قیلمای خیلی قشنگی میاره
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©