مپ 85k آخرین اپدیت ورزن جدید در برنامه قرار گرفت .
این اپدیت تقریبا با آخرین آپدیت های دوتا 2 یکی هست . دوستان اگر خواستید بگید تم دوتا 2 رو هم براتون قرار بدم که دوتا 1تون 50 60 % شبیه دوتا 2 بشه![]()
مپ 85k آخرین اپدیت ورزن جدید در برنامه قرار گرفت .
این اپدیت تقریبا با آخرین آپدیت های دوتا 2 یکی هست . دوستان اگر خواستید بگید تم دوتا 2 رو هم براتون قرار بدم که دوتا 1تون 50 60 % شبیه دوتا 2 بشه![]()
بله قرار بده . عالی میشه...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به نظرم بیشترین چیزی که توی دوتا1 اذیت می کنه نداشتن قابلیت fast buy یا easy buy هست و همه آیتمارو باید حفظ باشی ! من قبلا اکثرشو حفظ بودم ولی جدیدا بازی کردم نصف وقت آیتم بستن گرفت !
"I'm the beast of bedtime tales."
این کار تو دوتا 2 صورت میگیره یعنی ؟ نمیدونم اگر خیلی دوست دارید اضافه بشه و شکل دوتا 2 بشه این مورد هم به سایت مپ مراجعه کنید و این مورد رو درخواست کنید .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ادمینش شخصا پیگیره درخواست ها هست !!! خیلی آدمه باحالی هست من چند بار باهاش صحبت کردم . ولی خداییش آیتم بستن خیلی خوبه ... بالاخره یه فرقی بین پلیر تازه وارد و حرفه ای باید باشه دیگه ...
یعنی شما ادمین چی پلی نیستی؟ در مورد هاتکی gg total هم نگفتیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من یکشنبه جی پلی ام
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©