Ee توی قهرمانی قبلی نقش تعیین کننده ای نداشت و بازی های w33 و بردن مید بود که تونستن نتیجه بگیرن. نایب قهرمانی هم که خودتون شاهد سوتی هاش بودید. به نظر من هم سبک میدarteezy وw33 خیلی متفاوته
گروه A
گروه B
گروه C
گروه D
Ee توی قهرمانی قبلی نقش تعیین کننده ای نداشت و بازی های w33 و بردن مید بود که تونستن نتیجه بگیرن. نایب قهرمانی هم که خودتون شاهد سوتی هاش بودید. به نظر من هم سبک میدarteezy وw33 خیلی متفاوته
اگه منظورت EE هست اتفاقا یه نقش تعیین کننده داشت . فکر کنم توی فینال بود که با اسلارک دیواین بست و بازی باخته رو برگردوند . ولی در اینکه w33 یه سر و گردن از rtz و ee بالاتره شکی نیست حداقل نتایج بعد ماژور اینو میگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هميشه همينطوري سطحي نگاه ميكنيم ديگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برد همه تيمارم ميزاريم به نام carry و mid
كاپيتاني تيم و ساپورتا و همين misery نقشي نداشتن ديگه؟
آره نقش w33haa تو major قبلي خيلي معلوم بود اما ee هم خيلي بازيا مثل هميني كه دوستمون گفت خيلي به تيم كمك كرد
سبك rtz و w33 متفاوته درست اما هردو invoker player خيلي خوبي هستن به نظرم
خودشم كشش rtz از w33 بيشتره
تعداد هيرويي كه rtz ميتونه باهاش خوب بازي كنه از w33 بيشتره
اصلن آقا w33 يه major ديگه ببره ببينيم
اگه w33 ببره يعني واقعن حرفي كه شما ميزنين درسته
Team Secret
اولا کسی نگفت کسی نقشی نداشته فقط ساپورت و کری همه میدونن که بعد هر باری حتی بعد هر تورنومنت یکیو به عنوان MVP انتخاب مبکنن که او W33HAA هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2. EE Sama یکی از بزرگترین throw کننده هاست اصلا c9 به خاطر این بشر تمام گیماش late میشد c9 تیمش معروف بود به خاطر late game حالا یکی مثل artz که فارمر و کری هم فارمر اصلا با هم synergy ندارن. در ضمن همیشه ممکنه نتیجه بگیرن و کسی نمیدونه و از همه مهم تر artz is CURSD LUL
bayani (06-02-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©