پوریا برادر من،من هیچ وقت با هیچ شخصی توی هیچ فرومی بحث نمیکنم و نخواهم کرد ولی اون دوستمون اومد گفت جو دوستانه ؟پس یعنی جو دوستانه ای نیست من بحث با کسی ندارم و با همه خوبمموفق باشید
![]()
پوریا برادر من،من هیچ وقت با هیچ شخصی توی هیچ فرومی بحث نمیکنم و نخواهم کرد ولی اون دوستمون اومد گفت جو دوستانه ؟پس یعنی جو دوستانه ای نیست من بحث با کسی ندارم و با همه خوبمموفق باشید
![]()
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
منظور من از گفتن کلمه ی دوستانه این بود که الان Homman.J که ادعای دوستانه بحث کردن رو داره، آیا داره دوستانه رفتار میکنه ؟ اگه همه پستارو خونده بودی همچین حرفی نمیزدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteکسی که دوستانه برخورد نکرد و من به خاطر این بهش متلک انداختم Hooman.J بود وگرنه من از اول سعی کردم بحث دوستانه باشه... واقعا نمیدونم شما پستارو میخونی و یادت میره و من لازمه بیام همه چیو یادآوری کنم یا اصن نمیخونیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteپستای خودتم نقل کن بد نیسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو تو تو راه انداختی بد میگی من توهین کردم؟
جالبه
هردو این پستا هم که نقل کردی جنابعالی یه چی گفتی و من جواب دادم
نمیدونم وزن حرفاتو نمیدونی یا هرچیز دیگه چون همیشه با همه کاربرا درگیری و همیشه حقو به خودت میدی
بیخیال اینجا شو بحثی داری میتونی به پروفایل بنده مراجعه کنی![]()
Team Secret
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©