سطح گرافیک بازی خیلی بره بالا، مثل بازی های +6 میشه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Me
DOTA
Witcher
GTA
John Snow
Valve![]()
سطح گرافیک بازی خیلی بره بالا، مثل بازی های +6 میشه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Me
DOTA
Witcher
GTA
John Snow
Valve![]()
as-scorpion (07-26-2016),ATER (07-25-2016),A_W_Z_2 (07-25-2016)
شما هیچ اطلاعی درباره گرافیک گیم پلی نمیدونیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پس به این نحو نظر ندید
http://dl2.freegames.ir/images/Dota-2_s1.jpg
این گرافیک را با گرافیک بازی های مثل dark soul مقایسه کنید
من اطلاعاتی راجع به گرافیک ندارم ولی شمایی که ادعات میشه اطلاع داری نظرت اینه :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"من خودم اصلا دوتا2 بازی نمیکنم چون واقعا سطح گرافیک اش از خود بازی بیشتر شده و مثل بازی های +6 سال شده "
با اینکه سیستم قوی ای میخواد و هر سیستمی نمیتونه اجرا کنه بازم هیچکی از گرافیک بالا بدش نمیاد. هیچ کدوم از بازی هایی هم که گرافیکشون توپه +6 نیستن!
این نظر شماست که سلیقه ای هست و هیچ دلیلی پشتش نیست نه کس دیگه.
باس قبول کنیم اگه وارکرافت و دوتا ۱ نبود الان هیچوقت دوتا ۲ وجود نداشت یه جور مدیونن به دوتا ۱.:d واقعا خاطره انگیز هست دوتا ۱This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خدایی کسی از گرافیگ بالا بدش نمیاد ولی باس قبول کرد دوتا ۲ یک سر گردن بالاتر از بقیه بازی ها هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©