ویرایش توسط R-R : 08-10-2015 در ساعت 07:51 PM
این الان چه باگی داشت؟
اگر میخوای بگی رفت روی مین های Tech و هیچ دمیجی نخورد باید بگیم ghost septer استفاده کرده بود و مین های tech نوع دمیجشون فیزیکال هست و روی ghots septer اثری نداره.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
داشتم میرفتم دوتا 1 رو دانلود کنم
خدارو شکر این ویدیو رو زود تر دیدم کیفیت دوتا1 خدایی افتضاحه
اونایی که بازی میکنن چشاشون درد نمیگیره ؟ اصن چطوری هیروشونو پیدا میکنن ؟
پس دوتاباز نیستیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
بازی 13سال پیشه هاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی تنها مشکلی که داره hotkey ها هستن که باید برای هر هیرو رو جدا تغییر بدی.
من Warcraft 3 از سال 2005 بازی میکردم البته اون زمان دوتا 2 نبود و فقط مرحله ای میرفتم و همین جوری خودش رو بازی میکردم و....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تا این که DOTA 2 برای اولین بازی کردم فقط و فقط همین جمله به ذهنم رسید : هیچ وقت به Warcraft 3 برنمیگردم.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
اتفاقا من خیلی بیشتر از wow خوشم میاد ولی در کناره دوتا ( دارم دوباره پچ Catalysm رو میگیرم پلی بدم )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این موضوع مربوط میشه به سلیقه شما
من خودم اصلا دوتا2 بازی نمیکنم چون واقعا سطح گرافیک اش از خود بازی بیشتر شده و مثل بازی های +6 سال شده
دوتا 2 هیچوقت به وارکرافت نمیرسه
سطح گرافیک بازی خیلی بره بالا، مثل بازی های +6 میشه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Me
DOTA
Witcher
GTA
John Snow
Valve
as-scorpion (07-26-2016),ATER (07-25-2016),A_W_Z_2 (07-25-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©