خب مگه من چی گفتم ؟ لطفا کمی با دقت بخونیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در ضمن بهتره بجای این همه اسپم به موضوع اصلی بپردازیم که مثل اینکه کسی که سوال را پرسیده اصلا قصد آنلاین شدن و جوابگویی نداره![]()
خب مگه من چی گفتم ؟ لطفا کمی با دقت بخونیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در ضمن بهتره بجای این همه اسپم به موضوع اصلی بپردازیم که مثل اینکه کسی که سوال را پرسیده اصلا قصد آنلاین شدن و جوابگویی نداره![]()
زندگــــِ مـن فقـــط یـک بــآزی بود
حــــیف دســــته بازِیــــ
دســــت بد کســــی افـــ ـــ ـتــاد
خیرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[QUOTE=vipereza;49934]-5 وقتی fight را شروع میکند دمیج یا سلو یا ... میده ِآیا ؟؟ مثل 1 void
خیر
راهنمایی کردم حالاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show QuoteThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
ویرایش توسط IR_Sepehr : 09-16-2016 در ساعت 01:51 PM
دوست عزيز اون كه من گفتم با اينكه شما گفتي فرق داره بيشتر دقت كنيدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
ویرایش توسط samdeloges : 09-16-2016 در ساعت 03:04 PM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©