مرحله ای نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پیشنهاد میکنم از یک نفر بخواید که نکات اولیه بازی رو به صورت حضوری بهتون یاد بده .
مرحله ای نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پیشنهاد میکنم از یک نفر بخواید که نکات اولیه بازی رو به صورت حضوری بهتون یاد بده .
khashayar (02-13-2013)
تو مپای جدید مقدار منفی آرمور 3 این هیرو 25%/50%/75%/100% است.البته این آرمور مثبتو در نظر نمیگیره.یعنی اگه شما 10 تا آرمور سفید داشته باشین و 5 تا آرمو سبز یا مثبت که میشه 15 تا. این لول 10 تای سفیدو منفی میده و آرمور شما برابر میشه با 5.
میدونم پست قدیمیه فقط میخواستم کسانیکه امروزه مطالبو میخونن دچار اشتباه نشن.
دوستان من بعد از 6 سال دوتا بازی کردن هنوز نمیدونم owning یعنی چی یعنی در چه صورت این کلمه رو میگه
اگه کسی میدونه بگه ما هم بدونیم ممنون
سلام میخواستم بدونم تو سایتتون راجع به ویژگی های اسپل ها مطلب دارید یا نع من تازه از دوتا1 به دوتا2 وارد شدم تو دوتا1 بیشتر یه orb بود که میگفتن با هم کار نمیکنه ولی اینجا هر اسپل کلی ویژگی داره نمیدونم chaneled /spell immunty / pure/........... میخواستم بدونم توسایت مطلبی هست راجع بهش یا کس ی میتونه توضیح بده برام ممنون
به انجمن خوش آمدید. تاپیک زیر رو یک نگاه بندازید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Unique Attack Modifier ( Orb Effects )
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©