این مشکل رو منم چند وقتیه دارم فقط زمانی که اینترنت وصله اینطوری میشه اگه اینترنتو قطع کنی بعد بری مشکل ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این مشکل رو منم چند وقتیه دارم فقط زمانی که اینترنت وصله اینطوری میشه اگه اینترنتو قطع کنی بعد بری مشکل ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ببخشید من فعال کردم ارور میده وارد بازی نمیشه
consle
به تاریخ تاپیک توجه بفرمایید . دوتا ۲ کاملا تغییر کرده و نیازی به این کدها نداره خودش هم bot. داره هم آفلاینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام
واقعا خسته نباشید من چند سالی هست که دارم از مطالب مفید این انجمن استفاده می کنم . خیلی کارتون درسته .
در پست بالا مدیر گفته که دوتا ۲ کاملا تغییر کرده و نیازی به این کدها نداره خودش هم bot. داره هم آفلاین
آیا کسی بلده تا دقیق راهنمایی بده یا اینکه که تایپیک مربوط به این موضوع ایجاد شده یا نه چون من چیزی پیدا نکردم همه مطالب قدیمیه اگر هست لطفا لینک
با تشکر
سلام سلامت باشیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عکس زیر رو ببینید و طبق شماره های عکس برات توضیح میدم
پنهان کننده: عکس مربوطه
وارد دوتا 2 که شدید قسمت find match بالا زده bot همینجوری که براتون توی شماره 1 مشخص کردم
شماره 2 رو که برایتو علامت زدم اگر تیکش رو بزنید هم یار شما هم مقابلتون bot خواهد افتاد مثل دوتا 1
اگر تیک رو بذارید روی حالت شماره 3 شما انلاین بازی میکنید یارهای شما افرادی هستن که می خوان bot بازی کنن دقیق مثل خود شما و با این تفاوت که دشمن شما bot هست یعنی یارتون انسانه و دشمن bot
شماره 4 که برای 2 و 3 مشترکه سختی و اسونی bot هست که میتونید انتخاب کنید
موفق باشید
سلام دوستان من یه مشکلی تو حالت افلاین دارم اینه بازی داخل گیم یا وقتی دارم guild میسازم بعد از چند دیقه تصویر گیر میکنه ولی بازی داره اجرا میشه ( صدای ایکون ها میاد) سیستمم هم قویه ویندوزمم ۱۰ عه کسی میتونه راهنمایی کنه
سلام من میخاستم تو دوتا ۲ تک ب تک با ربات بازی کنم افلاین ایا میشه بازی کرد؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©