console مگه نگفتم باید console رو باز کنید
لطفا آموزش رو درست بخونید
console مگه نگفتم باید console رو باز کنید
لطفا آموزش رو درست بخونید
عزیز همه کار کردم
حالا من برای شما Add فرستادم از اونجا راهنماییم کن
دوست عزیز الان دیگه این امکان جزء امکانات خود بازی هست . شما برو سربرگ play دست چپ که خودش روی find match هستش شما برو بذار روی یکی مونده به اخر یعنی Practice With Bots ، اینطوری حتی امکان تنظیم کردن سختی بازی هم داره در حدی که وقتی روی Hard میزاری تقریبا خیلی سخت میشه بازیو جمع کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این چیزی که شما میگی باید حتما نت وصل باشه
به هر حال مشکل حل شد
سلام علی رضا جان از وقتی این فایلو کپی کزذم ذیگه نمی تونم offline یازی کنم این ایذی steam= magenta963اگه میشه کمکم کن
سلام.اگه میتونید از همون PWB بازی کنید. این فایل هم برای تکمیل کردن روشی که اون دوستمون قرار داده گذاشتم(چون درجه سختی تو این روش پایین هستش) وگرنه خیلی از کامندها تو این روش بنا به مسائلThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
(PRIVATE) توسط ولو بسته شده و و باعث کرش کردن دوتا میشه .
اگه علاقه به استفاده از فایل دارید فقط کامند //bot difficulty رو بذارید و اگه باز هم مشکل داشتین اونو پاک کنید.
دوستان خسته نباشید
من یه مشکل تو اجرای offline دارم .من وقتی هیرو انتخاب میکنم و میرم تو بازی وقتی time بازی 0 میشه و وقتی که میخواد بازی شروع شه(منظورم وقتی که کریپ ها تازه می خوان از بیس شروع به حرکت کنن. یعنی وقتی که زنه میگه the battle begins ) همون جا به کل گیر میکنه و دیگه تکون نمیخوره و بعد چند دقیقه هنگ کردن میاد بیرون از بازی. یعنی اصلا نمیشه بازی کنم. مپ برفی و هالووین رو امتحان کردم ,هر دو همینجور شده.
کسی میدونه مشکل از چیه؟؟ چیکار باید بکنم تا درست بشه؟!!! ممنونم
ویرایش توسط tic : 03-25-2013 در ساعت 01:02 PM
دوستان ممکنه یه راه حلی باشه که این مشکل من درست شه؟
دقیقا برای منم همینطور میشه ، با مپ های مختلف هم امتحان کردم هنگ میکنه بازThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام اگه با Practice With Bots مشکلی ندارین چرا با اون پلی نمیکنین، اگه نگران پینگ و حجم و ... هستید این هم مثل همونه با امکانات بیشتر و بدون دردسر.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©