دوستان اگه اکانتم اکتیو نباشه بهم ایتم نمیده؟
دوستان اگه اکانتم اکتیو نباشه بهم ایتم نمیده؟
ربطی نداره ایتم به صورت شانسی هست . مربوط به ایدی یا اکانت نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
A_W_Z_2 (12-27-2016)
دوستان با 4 دلار چه چیزی رو برای خرید پیشنهاد میکنید؟
بعد اینکه من اولین خریدمو فکر کنم یک ماه پیش انجام دادم، الان باید از مارکت خرید کنم؟
بچه ها بهترین Hard supooreterو نیمه supooreter
را می گین ممنون
هیج هیرویی رو در هیچ Rule ای نمیشه بهترین گفت . چون که همشون به درد بعضی از مواقع و جلوی بعضی از هیرو ها میخورند
omiknightهویجه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ایتم فول این هیرو تیم فایت رو میتونه 20 ثانیه نگه داره
خدای ساپورترا اسلو هیل دمیج bkb گاردین انجل (فک کن اقانیم رفرشر هم بیاره!)
من حالا خبر از مسابقات حدید ندارم ولی تا اونجایی که یادم میومد قبلا اصلا پیک نشد این هیروی خیلی خوف و هویج شماThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوب منم تعجب میکنم که چرا پیک نمیشه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی خوب پیک نشدن دلیل بر ضعیف بودن نیست
همه قبول داریم میپو و انیگما هیروی خوف ای هس ولی خوب توی مسابقات هم کم پیک میشه!
کل کاری کهلازمه اینه که اینوکر یه تورنادو بزنه آلتیمیتش پرج میشه! مگه چند نفرو میتونه همزمان bkb کنه ؟! فقط یه نفرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آره این هیرو ها تو solo q خیلی خوفن ولی خیلی راحت کانتر میشنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©