CPU
پردازنده ی پلی استیشن ۴ را ظاهراً شرکت AMD ساخته است. یک پردازنده ی ۸ هسته ای x86 -64 جاگوار همراه با یک موتور گرافیکی رادئون نسل بعد.
GPU
پردازنده ی گرافیکی فوق العاده ۱۸ قسمتی که به نظر بسیار قوی می رسد. این پردازنده ۱۸ GCN دارد که معنای این است که ۱۸ قسمت مجزای پردازش دارد که هر کدام از آن ها ۶۴ هسته دارند! به نظر می رسد بار اصلی PS4 را همین پردازنده به دوش می کشد. گفته می شود قدرت پردازش آن حدود ۲ میلیون (۱ میلیون و هشتصد و چهل هزار) عملیات در ثانیه است. جالب است که سونی اعلام کرده این پردازنده ی گرفیکی فقط کار گرافیکی نمی کند بلکه برای محاسبات دیگر هم استفاده می شود. یعنی به تعبیری این GPU (پردازنده گرافیکی) آن قدر قوی است که فقط تصاویر گرافیکی نمی سازد و کار CPU را هم می کند. (جل الخالق)
حافظه ی PS4:
این یکی دیگر نوبر است!
گفته شده PS4 هشت گیگابایت حافظه از نوع GDDR5 دارد. این نوع حافظه معماری خاصی دارد که سرعتش را به شدت از انواع DDR4 و ماقبل آن بیشتر می کند. اما نکته این جاست که سونی اعلام کرده می توان PS4 را وسط بازی خاموش کرد و بعداً دوباره روشن کرد و ادامه داد! و دستگاه به سرعت بالامیاید و می توانید بازی را ادامه دهید. این قابلیت عجیب و غریب را هم همین حافظه ارائه می دهد.
چشم PS4:
به نظر می رسد چشم PS4 چیزی شبیه کینکت باشد اما باید صبر کرد و دید. چشم PS4 دو دوربین بازاویه دید باز (۸۵ درجه) است که می تواند بازی کننده را ببیند، صورتش را تشخیص دهد، او را از پس زمینه تفکیک کند و حرکات او را مسیریابی کند. یعنی همان کارهایی که کینکت می کند.
منبع: news.dbazi.com