شما مانیتورت 3:4 هست یا 16:9 ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما مانیتورت 3:4 هست یا 16:9 ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
چطوری ایکن خود هیرو که تو بازی حرکت میکنه رو فعال کنم واسه م حرکت نمیکنه فقط عکس هیرو هست واسه بقیه تکون میخوره
منظورت اون عکس چپ پایینه ؟ برو توی settings>video>animate portait رو فعال کن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام دوستان اقا چجوری مارک میکنن altکلیک چپ علامت تعجب میزنه چچجوری علامت ضربدر میاد برای هشدار دادن؟؟:d
alt+ctrl +left clickThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام
این دوربین بازی چطوری درست کنم ؟ می خوام از بالاتر نشون بده فضای بیشتری ببینم چطوری این کار کنم ؟
سلام من بازی دوتا 2 رو تا پارسال بازی میکردم بعد باری رو پاک کردم دوباره نصب کردم رفتم توش دیدم اصلا نمی بازی کرد و باید صفحه رو کوچیک کنم و بعد از 10 دقیقه میپره بیرون و ارdisplay driver stopped Nvidia و ادامه دارد لطفا بگیر پیکار کنم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©