شما Back up بازی رو خریدی دیگه؟
نه setup هستشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من بازی نصب شده رو به steam/steamapps/common/dota 2 beta انتقال دادم ولی بازم استیم اونو شناسایی نمیکنه وکل فایل هارو دان میکنه
اینجوری تست نکردیم اما بازی هایی مثل call of duty و .... شما زمانی که setup رو نصب کردید و می خواهید به استیم انتقال بدین اینطوری عمل می کردیم :
اول بزارید استیم یه کم دوتا 2 رو دانلود کنه در حد 1 مگ و استیم رو کلا ببندید Exit کنید از task manger . بعد بازی که نصب شده رو انتقال بدین و قسمت دانلود رو در steamapps رو حذف کنید وارد استیم شده و کلیک کنید روی بازی و در ادامه اپدیت خواهد کرد در حد حجم کم زیر 1 گیگ . این رو روی دوتا 2 نمیدونم ج بده یا نه ، اما میتونید امتحان کنید
راهی هست که camera distance دوتا 2 رو دورتر کرد به نظر من خیلی زووم سخت شده پلی کردن لطفا راهنمایی کنید...
بفرمایید دوست عزیز تنظیم کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
![]()
H.e.x (07-01-2015)
سلام
کسی میتونه مقدار پیش فرض
cl_cmdrate
cl_updaterate
cl_interp
cl_interp_ratio
cl_smoothtime
cl_smoothدقیق بهم بگه
cl_lagcompensation
cl_pred_optimize
ویرایش توسط Darktoheaven : 07-01-2015 در ساعت 10:59 AM
سلام من یه مشکلی دارم کلا تنظیمات دوتام خراب شده مثلا صفحه داغونه و تعداد کیلل ها و یونیت های زده شده و ... رو نشون نمیده کسی میتونه کمک کنه؟
با این کار تنظیمات کلا به حال اولیه برمیگردهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
![]()
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
A_W_Z_2 (09-13-2016),Mohammad_ai69 (09-13-2016)
ممنون مثل اینکه تو آپدیت جدید کیل و یونیت و اینا کلا از بالای صفحه رفته پایین ولی میخواستم بیارمش بالاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©