شما Back up بازی رو خریدی دیگه؟
نه setup هستشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من بازی نصب شده رو به steam/steamapps/common/dota 2 beta انتقال دادم ولی بازم استیم اونو شناسایی نمیکنه وکل فایل هارو دان میکنه
اینجوری تست نکردیم اما بازی هایی مثل call of duty و .... شما زمانی که setup رو نصب کردید و می خواهید به استیم انتقال بدین اینطوری عمل می کردیم :
اول بزارید استیم یه کم دوتا 2 رو دانلود کنه در حد 1 مگ و استیم رو کلا ببندید Exit کنید از task manger . بعد بازی که نصب شده رو انتقال بدین و قسمت دانلود رو در steamapps رو حذف کنید وارد استیم شده و کلیک کنید روی بازی و در ادامه اپدیت خواهد کرد در حد حجم کم زیر 1 گیگ . این رو روی دوتا 2 نمیدونم ج بده یا نه ، اما میتونید امتحان کنید
راهی هست که camera distance دوتا 2 رو دورتر کرد به نظر من خیلی زووم سخت شده پلی کردن لطفا راهنمایی کنید...
بفرمایید دوست عزیز تنظیم کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
H.e.x (07-01-2015)
سلام
کسی میتونه مقدار پیش فرض
cl_cmdrate
cl_updaterate
cl_interp
cl_interp_ratio
cl_smoothtime
cl_smoothدقیق بهم بگه
cl_lagcompensation
cl_pred_optimize
ویرایش توسط Darktoheaven : 07-01-2015 در ساعت 10:59 AM
سلام من یه مشکلی دارم کلا تنظیمات دوتام خراب شده مثلا صفحه داغونه و تعداد کیلل ها و یونیت های زده شده و ... رو نشون نمیده کسی میتونه کمک کنه؟
با این کار تنظیمات کلا به حال اولیه برمیگردهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
A_W_Z_2 (09-13-2016),Mohammad_ai69 (09-13-2016)
ممنون مثل اینکه تو آپدیت جدید کیل و یونیت و اینا کلا از بالای صفحه رفته پایین ولی میخواستم بیارمش بالاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©